(Μυτιλήνη) Εκκένωση χώρου στέγης μεταναστών

(Μυτιλήνη) Εκκένωση χώρου στέγης μεταναστών

Γύρω στις 16.00 πραγματοποιήθηκε από αστυνομικές δυνάμεις, εκκένωση εγκαταλλελημένου κτιρίου στο οποίο έβρισκαν καταφύγιο μετανάστες. το εν λόγω κτίριο βρισκόταν στην περιοχή του καρά τεπέ κοντά στο no border social centre στο οποίο είχε δώσει διορία η αστυνομική διεύθυνση του νησιού να απομακρυνθεί μέχρι την 1η Νοεμβρίου. Οι δομές του social centre είχαν προλάβει να απομακρυνθούν σε άλλα κτίρια. κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έχουν προσαχθεί σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι ευρωπαίοι αλληλέγγυοι που παρέμεναν στον χώρο αλλά μάλλον και  μετανάστες που βρισκόντουσαν μέσα στο κτίριο.

δεν υπάρχουν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες προς στιγμήν για αν οι προσαγωγές έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις και για το αν υπάρχουν τραυματίες από την επιχείρηση.

από Μυτιληνιός 04/11/2016 8:37 μμ.


Η επιχείρηση όπως προκύπτει δεν ήταν εκκένωσης. Μεγάλος αριθμός μπάτσων για τα εδώ δεδομένα πήγε στον χώρο και προσήγαγε άτομα που βρήκε εκεί αλλά δεν σφραγίστηκε ο χώρος τελικά. Από ευρωπαίους αλληλέγγυους προσήγαγαν τουλάχιστον 2 άτομα που προσπαθούσαν να τραβήξουν φωτογραφίες, την μία κοπέλα βίαια. όσους μετανάστες προσήγαγαν τους οδήγησαν στο κέντρο κράτησης της μόριας και αφού τους ελέγξανε τα έγγραφά τους, τους αφήσανε ξανά ελεύθερους.

κόσμος συνεχίζει να βρίσκει κατάλυμα στο κτίριο που πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License