ΑΜΦΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΥΗΘΗ ΤΟΥ…Κ. ΖΟΥΡΑΡΙΔΟΣ.

Απαντώντας στην ερώτηση αν υπάρχει ρήξη με την εκκλησία, είπε: «Δεν υπάρχει ρήξη. Είναι διαφορές λεξιλογίου. Η ορθόδοξη παράδοση στην Ελλάδα είναι του ενιαίου ελληνικού πολιτισμού".

 

«ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Απίστευτη δήλωση Ζουράρι: Η Ελλάς είναι υπό κατοχή.

Τις εντυπώσεις έκλεψε στην ορκωμοσία του νέου κυβερνητικού σχήματος, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, ο νέος υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις.

«Να μάθω πρώτα που είναι το υπουργείο μου», είπε γελώντας σε ερώτηση, βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο.

Απαντώντας στην ερώτηση αν υπάρχει ρήξη με την εκκλησία, είπε: «Δεν υπάρχει ρήξη. Είναι διαφορές λεξιλογίου. Η ορθόδοξη παράδοση στην Ελλάδα είναι του ενιαίου ελληνικού πολιτισμού. Για παράδειγμα όταν μιλούσαμε για τον 13ο και 14ο μισθό πως το λέγαμε; Δώρο Πάσχα και δώρο Χριστουγένων. Δεν το λένε ούτε δώρο του Σιντάρτα Γουτάμα, ούτε του Φαράκ ούτε του Σαριά».

Όταν του απάντησαν οι δημοσιογράφοι ότι δεν υπάρχει πια δώρο απάντησε σκωπτικά: «Υπάρχουν κάποια υπολείμματα τα οποία μπορεί να σας τα αφαιρέσουμε βάσει των εντολών της τρόικας. Να καταλάβετε ότι οτιδήποτε γίνεται τώρα και είναι αυτή η αθλιότητα είναι γιατί η Ελλάς είναι υπό κατοχή».

Και συνέχισε: «Ο Άρης ο Βελουχιώτης ήταν ο αρχηγός του μεγαλύτερου στρατού που είχαμε που απελευθέρωσε την Ελλάδα υπό κατοχή.  Είμαστε υπό κατοχή». Στο ερώτημα τι είναι αυτό που σας ενοχλεί περισσότερο απάντησε: «Η κατοχή». «Πρέπει να μπαλώνουμε τρύπες».

Στο ερώτημα πως θα βγούμε από αυτή την κατοχή είπε: «Δεν θα βγούμε έτσι. Θα βγούμε με αντίσταση. Δηλαδή από την στιγμή που στα όλα τα επίπεδα τα υπουργικά και στην συνομιλία με τους δανειστές και με τους τροικανους θα έχουμε μια συνεχή διαπραγμάτευση και διαπραγμάτευση σημαίνει ουσιαστικά συσχετισμό ισχύος και δυνάμεως σημαίνει μαζί με μια αυξημένη ή αύξουσα αγανάκτηση του ελληνικού λαού αυτό θα βοηθήσει τον στόχο».

 

Δεν είναι απλά «ο τρελός του χωριού» ή της διαπλεκόμενης παρέας των ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ. Είναι ακροδεξιός με πατέντα και δι΄υπογραφών   …μακαριστού Χριστόδουλου, Πανώτη Ψωμιάδη και φυσικά του αρχηγού  του Πάνου Καμμένου και των συν αυτώ Ελληνάρων.

Δεν είναι τρελούτσικος και γραφικός, όπως πάει η βιομηχανία παραπληροφόρησης να μας τον περάσει, για να έχει «θέμα». Είναι αρκούντως επικίνδυνος, επειδή ακριβώς ασκεί εξουσία και μάλιστα σε έναν από τους πιο ευαίσθητους τομείς, όπως είναι αυτός της παιδείας. Είναι εκείνος που σε αγαστή συνεργασία με το θεολογικό αληταριό της χώρας, θα φροντίσουν, μέσω του σκληρού πυρήνα του κράτους ,όπως ειναι η  η εκπαίδευση, να  αφήσουν παρακαταθήκη στους αυριανούς ΄Ελληνες   πως  «η ορθόδοξη παράδοση στην Ελλάδα είναι του ενιαίου ελληνικού πολιτισμού»!

Δεν είναι με όσα λέει και πράττει  απλώς μια καρικατούρα, μια  διαταραγμένη και... εικοσι-χασμένη προσωπικότητα.΄Ενας  ανισόρροπος ,παλαβιάρης που τον λεν   στα καφενεία. Είναι  εθνικιστής-πατριώτης, εθνοκάπηλος-Ελληναράς .Και ως γνωστό, «ο πατριωτισμός είναι το καταφύγιο  των απατεώνων». Και ο νέος υφυπουργός παιδείας είναι ένας από  δαύτους.

Ο Κώστας Ζουράρης ( με «η». Το «Ζουράρις» δεν έχει καμιά μορφολογική υποστήριξη) είναι ο εφιάλτης του συνειδητοποιημένου πολίτη, του συνετού επιστήμονα, του ισορροπημένου ατόμου.   Αλλά και η τρανή απόδειξη   της «τρικυμίας εν τω κρανίω»,που δέρνει  την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. 

από @ 05/11/2016 10:26 μμ.


Για να έχουμε καλό ερώτημα, σύμφωνα με το Ζουράρι ο Τσίπρας είναι κάτι σαν το Τσολάκογλου και ο ίδιος υπουργός κατοχικής κυβέρνησης, σαν υπουργός του Τσολάκογλου... Και προφανώς όταν τελειώσουν τα μνημόνια (γιατί αυτό υποθέτω ονομάζει κατοχή) θα πρέπει να δικαστούν για εσχάτη προδοσία... Σωστά τα λέω ή δεν καταλαβαίνω κάτι;

από ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ (Homo-Naturalis.gr) 06/11/2016 5:07 μμ.


 Η... διακήρυξη περί "Κατοχής"  δεν είναι ορολογία  του Κ. Ζουράρη. Ο τύπος το έχει συνήθεια να αναμασάει ξένες απόψεις. Και  η "Κατοχή" που λέει πως υφιστάμεθα ως χώρα και λαός, είναι θεωρία-πατέντα,  η οποία  έχει επίσημα κατακυρωθεί στους Ναζί της Χ.Α.

Αλλά,και  οι Ελληνάρες του κομματικού μορφώματος των ΑΝΕΛ, που ανήκει ο κύριος Ζουράρης τί είναι,δηλαδή; "Ναζί χωρίς στολή", λέμε εμείς.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License