ΠΑΤΡΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΤΗΣ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΚ37

Απέναντι στις κρατικές και παρακρατικές επιθέσεις, ορθώνεται ο κόσμος του αγώνα. Δεν θα υποχωρήσουμε και δεν θα χαρίσουμε ούτε μια σπιθαμή γης στους εχθρούς της ελευθερίας.

Στις 31 Οκτωβρίου η γειτονιά των προσφυγικών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (Αθήνα) δέχτηκε συντονισμένη επίθεση από μπάτσους και φασίστες την ώρα του δικαστηρίου της χρυσής αυγής, που πραγματοποιείται σε πολύ μικρή απόσταση από τη γειτονιά. Λίγες μέρες πριν, στις 23 Οκτώβρη, φασίστες πραγματοποίησαν μια αποτυχημένη εμπρηστική επίθεση στην κατάληψη Λέλας Καραγιάννη.

Είναι γνωστό και δεν μας προκαλεί καμμία έκπληξη το παρακρατικό έργο των φασιστών, απο την μια σε αγαστή συνεργασία με τους μπάτσους την πέφτουν σε μια γειτονιά της Αθήνας - στα προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας - μια γειτονιά που μένουν περίπου 500 άνθρωποι ανάμεσά τους μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι και άνθρωποι με προβλήματα υγείας. Και από την άλλη συνεχίζουν τις προσπάθειες τρομοκράτησης του κόσμου του αγώνα μέσα από επιθέσεις σε αγωνιστές αλλά και σε δομές αγώνα, όπως στην κατάληψη ΛΚ37. Πρόσφατο είναι και το παράδειγμα της επίθεσης από φασίστες στην κατάληψη προσφύγων και μεταναστών Νοταρά, μια κίνηση συνέχειας μετά από τις εκκενώσεις των τριών καταλήψεων προσφύγων και μεταναστών (Ορφανοτροφείο, Hurriya και Μανδαλίδειο) στην Θεσσαλονίκη τον περασμένο Ιούλιο.

Οι φασίστες, το μακρύ χέρι του κράτους και των αφεντικών, έρχονται πάντα να λειτουργήσουν αντ΄ αυτών, και μέσα από την τρομοκρατία και τον εκφοβισμό, μόνο τους στόχο έχουν τους καταπιεσμένους και εκμεταλλευόμενους. Κατακάθια του συστήματος, πάντα θα γλείφουν τις πατημασιές των αφεντικών τους.

Απέναντι στις κρατικές και παρακρατικές επιθέσεις, ορθώνεται ο κόσμος του αγώνα. Δεν θα υποχωρήσουμε και δεν θα χαρίσουμε ούτε μια σπιθαμή γης στους εχθρούς της ελευθερίας.

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΣΤΗ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΚΡΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

αναρχική συλλογικότητα ατραπός

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License