"Οπλιστείτε και γίνετε βίαιοι, όμορφα βίαιοι, μέχρι όλα να ανατιναχτούν. Γιατί να θυμάστε ότι οποιαδήποτε βίαιη ενέργεια εναντίον των προωθητών της ανισότητας είναι απολύτως δικαιολογημένη μέσα στους αιώνες ατελείωτης βίας που έχουμε δεχθεί απ' αυτούς. Οπλιστείτε και πολεμήστε τη κρατική τρομοκρατία-κάψτε, συνωμοτήστε, σαμποτάρετε και να είστε βίαιοι, όμορφα βίαιοι, φυσικά βίαιοι, ηθελημένα βίαιοι." Μ.Morales

Ο εγκλεισμός αποτελεί την πιο επιθετική ενέργεια της κρατικής μηχανής απέναντι στους αμφισβητίες της κανονικότητας που διαχέουν την εξεγερτική δράση. Ένα από τα βασικά οχήματα για την πραγμάτωση αυτής της συνθήκης είναι τα συστήματα παρακολούθησης και ασφάλειας τα οποία συνιστούν τμήματα του ψηφιδωτού του γενικευμένου κοινωνικού ελέγχου. Ο τελευταίος εξυπηρετεί την ανάγκη της εξουσίας να εξασφαλίσει την ακεραιότητά της και την παραπέρα διαιώνισή της, εμφανιζόμενη ως άτρωτη τόσο στους υπηκόους της όσο και στους πολέμιους της.
Την ίδια στιγμή επιχειρεί να εδραιώσει την παρουσία της μέσω της κοινωνικής ειρήνης και της γαλούχησης της άμορφης μάζας στο δόγμα “ησυχία, τάξη και ασφάλεια”. Ωστόσο βέβαια, ο όχλος αυτός δεν είναι άμοιρος ευθυνών, καθώς βρίσκεται σε αμφίδρομη σχέση ,ε το θεσμό της εξουσίας, διότι όπως το αντιλαμβανόμαστε εμείς αυτός δεν έχει επιβληθεί από ένα “αόρατο χέρι”, από μια ελίτ. Έχει μπολιάσει βαθιά στις συνειδήσεις της κοινωνίας, έχει εγκαθιδρυθεί από την πλειοψηφία με την σιωπηλή αποδοχή της μειοψηφίας. Το εξουσιαστικό μοντέλο έχει επιλεχθεί ως το βασικό γρανάζι οργάνωσης και εύρυθμης λειτουργίας της κοινωνικής μηχανής.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο σύγχρονος σιδηροδέσμιος σκλάβος έχει αποφασίσει αν και κλειδοκράτορας των δεσμών-τύχης του αντί να απελευθερωθεί, πετά το κλειδί αναβάλλοντας επ' αόριστον στο χρονικό διηνεκές την ατομική του εξέγερση.
Ασφυκτιώντας με αυτήν την κατάσταση επιδιώκουμε να “κάψουμε” την ασφάλεια της κρατικής μηχανής, να έρθουμε σε σύγκρουση με το υπάρχον, να συνεισφέρουμε στην πόλωση και την ευρύτερη κοινωνική αποσταθεροποίηση και δρώντας στο εδώ και στο τώρα να προτάξουμε τις αρνήσεις μας και την επιθετική μας βούληση ενάντια στο φόβο και στην αδράνεια. Ούτως ή άλλως η ανάγκη μας για επίθεση αποτελεί το καλύτερο αντίδοτο για το δηλητήριο πάσης φύσεως εξουσίας.

Ξημερώματα Τρίτης 8/11 μπαχαλέψαμε την πρόσοψη καταστήματος συστημάτων ελέγχου στην Χαριλάου.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
SCRIPTA MANENT ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ
FAI

 

Εραστές του αντικοινωνισμού

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License