«Δεν είναι δικός μου Πρόεδρος»: Οργή στις ΗΠΑ για την εκλογή Τράμπ [ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ]

FULL: Hillary Clinton Protesters RIOT After Donald Trump Election Win!!! https://www.youtube.com/watch?v=8DpfV1DS2pE Trump Presidential Election Sparks Protests https://www.youtube.com/watch?v=e44eEyO6UvM

  Χιλιάδες διαδηλωτές ξεχύθηκαν στους δρόμους σε πολλές  πόλεις των ΗΠΑ κατά της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στην αμερικανική προεδρία.  FULL: Hillary Clinton Protesters RIOT After Donald Trump Election Win!!!   https://www.youtube.com/watch?v=8DpfV1DS2pE     ..   Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται κατά της επιθετικής προεκλογικής ρητορικής του, για τους μετανάστες, τους μουσουλμάνους κι άλλες κοινωνικές ομάδες και μειονότητες.         Στη Νέα Υόρκη, χιλιάδες διαδηλωτών συγκεντρώθηκαν στους δρόμους του κεντρικού Μανχάταν, κατευθυνόμενοι προς τον Πύργο Τραμπ, στην 5η λεωφόρο, ενώ εκατοντάδες άλλοι συγκεντρώθηκαν στο πάρκο του Μανχάταν, με κεντρικό σύνθημα: «Δεν είναι ο πρόεδρος μου».           Στο κεντρικό Σικάγο, περίπου 1.800 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο Trump International Hotel, φωνάζοντας συνθήματα «Όχι στον Τραμπ!», «Όχι ρατσιστές στις ΗΠΑ». Η αστυνομία στο Σικάγο απαγόρευσε την κυκλοφορία στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο εμποδίζοντας την πορεία των διαδηλωτών, ενώ δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για συλλήψεις ή την άσκηση βίας.                      

Trump Presidential Election Sparks Protests https://www.youtube.com/watch?v=e44eEyO6UvM           Ενα ανθρώπινο ποτάμι κατέκλυσε τους δρόμους στο κέντρο του Λος Αντζελες, με τους διαδηλωτές να εκφράζουν την οργή τους για την εκλογή του νέου προέδρου Τραμπ.                

Νεαροί ως επί το πλείστον οι διαδηλωτές φώναζαν «δεν είναι δικός μου πρόεδρος» και «σεβασμός για όλες τις γυναίκες».

Το πλήθος έκανε πορεία στους δρόμους Λός Άντζελες.            

Διαδηλωτές έκαψαν ένα τεράστιο ομοίωμα της κεφαλής του Τραμπ μπροστά στο Δημαρχείο της πόλης.

Διαδηλωτές έγραψαν υβριστικά συνθήματα σε οχήματα τηλεοπτικών συνεργείων καθώς και στο κτίριο της εφημερίδας Los Angeles Times, ενώ έπεσαν πυροτεχνήματα κοντά στο αρχηγείο της αστυνομίας. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License