ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑΔΕΣ ΣΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΦΡΟΣΥΝΗΣ

"...Τα βλέμματα όλων στραμμένα ψηλά στον ουρανό.. τα κινητά να απαθανατίσουν το μαχητικό αεροσκάφος, κ η γαλανόλευκη σημαία διαστάσεων 745τμ και βάρους 200 κιλών να συναντάει το F16. ένα θεαμα που περίμεναν πως κ πως για να το παρακολουθήσουν..." (Βιομηχανία παραπληροφόρησης)

 " Με ελιγμούς F16 και γιγάντια σημαία σε γερανό η γιορτή του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο

 

Με ελιγμούς που κόβουν την ανάσα, το  F16 Block 52+ από την 115 Πτέρυγα Μάχης εντυπωσίασε μικρούς κ μεγάλους, που βρέθηκαν το μεσημέρι στον Καράβολα.

Σε μία επίδειξη, που έγινε στα πλαίσια του εορτασμού του Αγίου Μηνά, του πολιούχου του Ηρακλείου, η ομάδα αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ», με αεροσκάφος F16 Block 52+ και χειριστή τον ιπτάμενο επισμηναγό, Λουκά Θεοχαρόπουλο, εντυπωσίασε κ συγκίνησε με τους επικίνδυνους ελιγμούς των χειριστών αεροσκαφων της Π.Α

Τα βλέμματα όλων στραμμένα ψηλά στον ουρανό.. τα κινητά να απαθανατίσουν το μαχητικό αεροσκάφος, κ η γαλανόλευκη σημαία διαστάσεων 745τμ και βάρους 200 κιλών να συναντάει το F16. ένα θεαμα που περίμεναν οι Ηρακλειώτες πως κ πως για να το παρακολουθ’ήσουν..

Στον Καράβολα βρέθηκαν κ οι γονείς ενός από τους χειριστές των F16 κ μέλος της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ. Του Μανόλη Γαρεφαλάκη.. Με την συγκίνηση έκδηλη στα πρόσωπα τους παρακολουθούσαν τους ριψοκίνδυνους ελιγμούς του μαχητικού αεροσκάφους".

 

 

β. "Περισσότεροι από 200 Πόντιοι χορευτές, από τη Χίο όπως και από άλλα μέρη της Ελλάδας, χόρεψαν στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας του νησιού.

Η εκδήλωση έγινε μετά από την παρέλαση της 11ης Νοεμβρίου, για την απελευθέρωση της Χίου".

 

Μου έλεγε χτες φίλος που εργάζεται στη Χίο στην ΄Υπατη Αρμοστεία, πως κόντεψαν να πάθουν όλοι οι εργαζόμενοι στους πρόσφυγες έμφραγμα από τις συνεχείς και εκκωφαντικές πτήσεις των ελληνικών μαχητικών αεροπλάνων, που  πετούσαν με επικίνδυνους ελιγμούς πάνω από τα κεφάλια τους. Μια Γαλλίδα έπαθε υστερία! Νόμιζε πως γινόταν πόλεμος και τα τουρκικά αεροπλάνα είχαν φτάσει από απέναντι, για να βομβαρδίσουν τη Χίο.

Δεν ξέρω τί θα κάνουμε και πώς οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους θερμοκέφαλους επιδειξίες-  πατριωταράδες. Ειναι απειλή για μας,  για τις γενιές που έρχονται.

Και είναι τόσοι πολλοί  στη γειτονιά μας. Κι από την άλλη μεριά του Αιγαίου. Δεν είναι χειρότερος ο ιπτάμενος επισμηναγός, Λουκάς Θεοχαρόπουλος, από τον απέναντι Μουσταφά  …όγλου, που κάνει τα ίδια  και  επικινδυνότερα με το δικό μας εδώ.

Πέρα από θερμοκέφαλοι είναι και ανεγκέφαλοι. Αμφότεροι. Τούρκοι και ΄Ελληνες. Νομίζουν πως με λεονταρισμούς, αεροπορικές επιδείξεις, επικίνδυνους ακροβατισμούς  και τέτοια ανόητα και παρανοϊκά  με τα πολεμικά τους σκάφη, θα μας τρομάξουν.

Δεν τους  φοβόμαστε, ούτε τους υπολογίζουμε, επειδή ακριβώς έχουν λίγο μυαλό και ξέρουμε πώς  ποτέ η ανοησία δε νικά τη φρόνηση. Ευκαιριακά και πρόσκαιρα ίσως. Εσαεί ποτέ.

Αλλά αυτή η διαπίστωση  δε φτάνει. Είναι επικίνδυνο να κυκλοφορούν  σήμερα ανάμεσά μας και να τους έχουμε ανεβάσει μάλιστα σε μηχανές που ξερνούν θάνατο. Είναι ψυχάκηδες. Νομίζουν πως πρόκειται για παιχνίδι. Τόσο υπεύθυνοι και σώφρονες!

Οφείλουμε οι συνετοί, οι λογικοί, οι ειρηνοποιοί και από τις δυο μεριές του Αιγαίου να τους απομονώσουμε. Να τους κόψουμε τα φτερά. Να τους βάλουμε εκεί που είναι η θέση τους: Στην αφάνεια,την απομόνωση, την απραξία . Να κατεβασουμε και στις δυο μεριές τα αεροπλάνα .Να  παροπλίσουμε τις μηχανές του ολέθρου.

Μακριά όλοι τούτοι από τα παιδιά μας. Είναι τόσο επικίνδυνοι, παρανοϊκοί και ανεύθυνοι.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License