Φυλακές Κορυδαλλού: διαμαρτυρία για επίσκεψη Ομπάμα


Σήμερα, 15 Νοεμβρίου, φτάνει στην Ελλάδα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, υπεύθυνος για σφαγές σε ολόκληρο τον πλανήτη, έρχεται προκλητικά δύο μέρες πριν την επέτειο της αιματηρής εξέγερσης του Πολυτεχνείου του '73.

Κατά τη θητεία του, συνέχισε την ενιαία δολοφονική πολιτική της Αμερικανικής αυτοκρατορίας τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό, με την αφαίμαξη των φτωχών και τη βία εναντίον των μαύρων, των φυλακισμένων και των περιθωριοποιημένων.

Ως το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουν, ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τις χιλιάδες λαού που θα κατέβουν στον δρόμο να διαδηλώσουν, κρατάμε ανοιχτά τα προαύλια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΙΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ

 

Οι κρατούμενοι στις Α και Δ πτέρυγες των φυλακών Κορυδαλλου

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License