(Μυτιλήνη) 16/11 Αντιφασιστική υποδοχή σε Λαγό και Κασιδιάρη

Αντιφασιστική παρέμβαση στο λιμάνι της Μυτιλήνης κατά την άφιξη των 2 νεοναζιστών βουλευτών της Χ.Α. Κασιδιάρη και Λαγό.

post image

Το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε μαζική παρέμβαση στο λιμάνι της Μυτιλήνης,μετά από κάλεσμα του Αντιφασιστικού Συντονισμού Λέσβου, ενάντια στην άφιξη των 2 νεοναζί βουλευτών της ΧΑ Κασιδιάρη και Λαγό . Οι φασίστες φυγαδεύτηκαν από την τοπική αστυνομία στα τελωνία , όπου και διέφυγαν αργότερα. Συνεχίστηκε πορεία στην πόλη , όπου πετάχτηκαν τρικάκια ,φωνάχτηκαν αντιφασιστικά συνθήματα και έγιναν στένσιλ.

Φασίστες δεν χωράτε πουθενά.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License