Πρωτοβουλία για το ζήτημα της απλήρωτης εργασίας στα προγράμματα voucher

Mε πρωτοβουλία της ΣΚυΑ, απευθύνεται ανοιχτό κάλεσμα σε συλλογικότητες, σωματεία και άτομα για το ζήτημα της απλήρωτης εργασίας στα προγράμματα voucher.

Mε πρωτοβουλία της ΣΚυΑ, απευθύνεται ανοιχτό κάλεσμα σε συλλογικότητες, σωματεία και άτομα για το ζήτημα της απλήρωτης εργασίας στα προγράμματα voucher.

Με αφορμή μέλος της συλλογικότητας που έχει εργαστεί στα voucher τουρισμού και που, προφανώς, δεν έχει πληρωθεί ακόμη -όπως και 1300 άλλοι/άλλες εργαζόμενοι/εργαζόμενες που συμμετείχαν στο ίδιο πρόγραμμα- καθώς πρέπει πρώτα να περάσουν από "διαδικασία πιστοποίησης", μιας και τα προγράμματα voucher δεν κρίνονται ως εργασία αλλά ως εκπαιδευτική δραστηριότητα, σκοπεύουμε να προβούμε σε μια σειρά δράσεων με τη συμμετοχή και άλλων ενδιαφερόμενων.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε σε μια πρώτη συνέλευση για τη συγκρότηση πρωτοβουλίας για δράση στο ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΠΕΡΑΣΜΑ (πρώην Αυτόνομο Στέκι, Ζ. Πηγής & Ισαύρων, Εξάρχεια) την ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στις 20:00. Συντροφικά, Συνέλευση για την Κυκλοφορία των Αγώνων

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License