ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΟΦΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

"...Ο Στάλιν ήταν άνθρωπος ασυνήθιστης ενέργειας, πολυμορφωμένος, στα έργα του αντηχούσε πάντα η εκτελεστική δύναμη. Η δύναμη αυτή ήταν τόσο μεγάλη, ώστε αναδείχτηκε σε ανεπανάληπτο ηγέτη μεταξύ των καθοδηγητών εκείνων των καιρών. Κατείχε βαθιά συνετή σοφία, ήταν ανυπέρβλητα μάστορας"

«Μόνο ένας Ευρωπαίος ηγέτης στην Αβάνα για τον Κάστρο… ο Τσίπρας.

 

΄Ολα θυσία στο βωμό του μοντέρνου αντικομμουνισμού και της αντιαριστερής υστερίας από τα οποία  διακατέχεται ο σύγχρονος κόσμος μας. Η  Ευρώπη  με τη στάση των ηγετών της (και όχι μόνο πρόσφατα  στην κηδεία του Κάστρο), αλλά και με την ανάδειξη ακροδεξιών και ναζιστικών μορφωμάτων σε κυρίαρχες "πολιτικές" δυνάμεις, βιώνει μια πρωτοφανή μισαλλοδοξία. Μια ανεξήγητη επανάκαμψη παλιών  φανατισμών και παραληρημάτων, που νόμιζε κανείς πως με την είσοδο στον 21ο αιώνα είχαν εξαφανιστεί ή έστω υποχωρήσει αισθητά, ως φαντάσματα,  από την εποχή του λεγόμενου «ψυχρού πολέμου».

"Ουδείς Ευρωπαίος στην κηδεία του Κάστρο πλην...Τσίπρα", λοιπόν,

διαλαλεί η πανευρωπαϊκή βιομηχανία παραπληροφόρησης. Στη Ελλαδίτσα, μάλιστα,  έφριξαν οι περισσότεροι για την εξαίρεση από τον κανόνα στην οποία υπέβαλε τη χώρα ο πρωθυπουργός της.

Αμετροεπείς και υπερφίαλοι    κομματικοί ,  ως ο πολύς αντιπρόεδρος της Ν.Δ ΄Αδωνις  Γεωργιάδης, αλλά και ο πάλαι ποτέ γαλατζί σοσιαλιστής Πασόκος  Θεόδωρος Πάγκαλος, ωρυόμενοι και από τα ιμάτιά τους εξερχόμενοι,  συνεχίζουν με τρελές  δηλώσεις τους να ειρωνεύονται την παρουσία του ΄Ελληνα πρωθυπουργού στην κηδεία του Κάστρο και κουνούν αποδοκιμαστικά τις ανεγκέφαλες κεφαλές τους.

Δε θα χρειαστεί να επιχειρηματολογήσουμε  για το απρεπές  και  ανήθικο της μη παρουσίας των Ευρωπαίων ηγετών στην Κούβα. Θα  θέλαμε μόνο επιγραμματικά  να θυμίσουμε πως για το θάνατο πολλών μακελάρηδων  αρχηγών κρατών   κατά τη διάρκεια ή όχι της θητείας τους, οι ηγεσίες στον κόσμο ή παρίσταντο στην κηδεία τους ή απόστελλαν...θερμά  συλλυπητήρια τηλεγραφήματα στις κυβερνήσεις των χωρών και τους οικείους τους.

Πολλοί  για  παράδειγμα,  πρόεδροι και  πρωθυπουργοί της Ευρώπης ,εν ενεργεία ή πρώην, είτε συμμετείχαν στην κηδεία του Ρίτσαρντ Νίξον το 1994, είτε δήλωναν τη ...βαθύτατη οδύνη τους για το θάνατο του.  Ο μοιραίος αυτός Αμερικανός πρόεδρος ήταν  ο   άνθρωπος που με τον πόλεμο στο Βιετνάμ έστησε   «μηχανή κιμά» για τους ίδιους τους συμπατριώτες του και αιματοκύλησε επί χρόνια μια χώρα που βρισκόταν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και οι Αμερικανοί  τη γνώριζαν, αν τη γνώριζαν,  μόνο από το... χάρτη.

Ακόμα και ο   Τσώρτσιλ, μεγάλος, ως γνωστό,  πολέμιος του κομμουνισμού,  μιλώντας στη Βουλή των Λόρδων για τα  80 χρόνων από τη γέννηση του Στάλιν, είπε τα ακόλουθα...φρικτά:

«Μεγάλη ευτυχία για τη Ρωσία (ΕΣΣΔ) ήταν, ότι στα χρόνια των σκληρών δοκιμασιών, την καθοδήγησε, ο μεγαλοφυής και ακλόνητος στρατηλάτης Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Στάλιν. Ο Στάλιν ήταν άνθρωπος ασυνήθιστης ενέργειας, πολυμορφωμένος, στα έργα του αντηχούσε πάντα η εκτελεστική δύναμη. Η δύναμη αυτή ήταν τόσο μεγάλη, ώστε αναδείχτηκε σε ανεπανάληπτο ηγέτη μεταξύ των καθοδηγητών εκείνων των καιρών. Κατείχε βαθιά συνετή σοφία, ήταν ανυπέρβλητα μάστορας"

 Και αυτές οι κουβέντες δεν ειπώθηκαν, ας πούμε από  το...σύντροφο  Λαβρέντι Μπέρια στον επικήδειο που εκφώνησε για τον Στάλιν, αλλά από το δεινό αντικομμουνιστή Ουίλιαμ Τσώρτσιλ  προς τιμήν  του "πατερούλη"! Η "εγγλέζικη αλεπού" τιμά έναν  παρανοϊκό  ηγέτη  του σοβιετισμού που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον Χίτλερ, τον οποίο ο Εγγλέζος πρωθυπουργός πολέμησε με λύσσα!

Η Ιστορία διδάσκει πως η παράνοια δεν έχει όρια. Ειδικά στις εξουσίες.  Αλλά και η υποκρισία ,η σκοπιμότητα, τα συμφέροντα έχουν το δικό τους μερτικό στην αισχρή και αλλόκοτη  συμπεριφορά  των "αρχόντων".

 

 

από $ 02/12/2016 12:43 μμ.


Δεν είναι μονο οι "ηγέτες" της ΕΕ,( που δεν είναι και τόσο ηγέτες), αντιπροσωπείες δεν έστειλαν ούτε τα αριστερά κόμματα, σχήματα, σέχτες,  κουτάκια, βαζάκια κλπ Δεν πάτησε κανείς τους , ούτε καν του ΚΚΕ που είναι τσεπωμένοι με πολλά μυρια απ τον κρατικό κορβανα και δεν είχαν πρόβλημα με λεφτά.. Φοβήθηκαν μη χαλάσουν τη μόστρα τους στη πρσβεία .... 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License