Ένας βραζιλιάνος αναρχικός φοιτητής ο Guilherme Irish δολοφονήθηκε από τον πατέρα του λόγω των πολιτικών απόψεων του

Ένα έγκλημα μίσους, πολιτικής μισαλλοδοξίας. Ο Guilherme ο οποίος ήταν μόλις 20 ετών, συνελήφθη από μια ενέδρα ενόπλων που συμμετείχε ενεργά ο πατέρας του, όταν έφυγε από το σπίτι για την κατάληψη Campus 2 του UFG.

 Ένας βραζιλιάνος αναρχικός φοιτητής ο Guilherme Irish δολοφονήθηκε από τον πατέρα του λόγω των πολιτικών απόψεων του.Ο φοιτητής μαθηματικών στο Universidade Federal de Goiás (UFG), γνωστός και ως ο Guilherme Irish  πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από τον πατέρα του την περασμένη Τρίτη (15/11). Ήταν ένας αναρχικός, συμμετείχε στο black block, ενεργά στις καταλήψεις των σχολείων και κολεγίων στην Goiânia.

 Ο πατέρας του, έναw 60άχρονος πολιτικός μηχανικός δεν δεχόταν την συμμετοχή του γιου του στο κίνημα  και είχε ήδη απειλήσει να τον παραδώσει στην αστυνομία και ακόμη και με θάνατο(!) Ο πατέρας του πήγε οπλισμένος σε δύο διαδηλώσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της δημόσιας εκπαίδευσης στην Goiás and PEC 241 (55) , για να διώξουν με την βία τον Guilherme και να απειλήσουν άλλους μαχητές.

 Ένα έγκλημα μίσους, πολιτικής μισαλλοδοξίας. Ο Guilherme  ο οποίος ήταν μόλις 20 ετών, συνελήφθη από μια ενέδρα ενόπλων που συμμετείχε ενεργά ο πατέρας του, όταν έφυγε από το σπίτι για την κατάληψη  Campus 2 του UFG.

Πηγή: https://libcom.org/forums/news/brazil-anarchist-killed-20112016

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License