ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 8/12 – ΜΟΥΣΕΙΟ 11πμ | ΣΑΚΤΧ

ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 8/12-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΥΣΕΙΟ 11πμ

post image

Απέναντι στη διαρκή υποτίμηση της ίδιας μας της ζωής, απέναντι στις ασφυκτικές συνθήκες διαβίωσης, κοινωνικού αποκλεισμού, φτώχειας και  ανέχειας που επιβάλλουν και διαρκώς εντείνουν το κράτος, τα αφεντικά και οι διεθνείς πολιτικοί και οικονομικοί μηχανισμοί εξουσίας είναι απαραίτητο το ξεπέρασμα κάθε απογοήτευσης, αδράνειας και ηττοπάθειας. Να αγωνιστούμε συλλογικά και να σαμποτάρουμε στην πράξη κάθε αντικοινωνικό σχεδιασμό των κυρίαρχων, όπως δεκάδες αγωνιζόμενοι κατάφεραν πρόσφατα αποτρέποντας πλειστηριασμούς σπιτιών.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ-ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

Μπροστά στο δυστοπικό μέλλον που μας επιφυλάσσουν οι κυρίαρχοι να οργανωθούμε αδιαμεσολάβητα και αντιϊεραρχικά και να παλέψουμε για έναν κόσμο ελευθερίας, ισότητας, αλληλεγγύης. Έναν κόσμο φτιαγμένο από τους εκμεταλλευόμενους, τους καταπιεσμένους, τους «από τα κάτω» της κοινωνίας που μπορούν να τον φτιάξουν γνωρίζοντας τις πραγματικές κοινωνικές ανάγκες.

ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 8/12-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΥΣΕΙΟ 11πμ

Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License