Δήλωση της ταξιαρχίας Leon Sedov από Χαλέπι


ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΧΑΛΕΠΙΟΥ

Από το έντυπο "η Αλήθεια των Καταπιεσμένων" της Συρίας

Στο Χαλέπι, βρίσκονται μόνο οι φτωχοί άνθρωποι και οι καταπιεσμένοι. ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ στις πιο εξαθλιωμένες εργατικές γειτονιές.
Δεν φεύγουν... ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ; ΠΟΥ; ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ; ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΛ ΑΣΑΝΤ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΟΡΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΤΟΥ ΟΗΕ;
Στο Χαλέπι, οι άνθρωποι που αντέχουν σε ένα ατελείωτο βασανιστήριο, αναρωτιούνται και απαντούν στους εαυτούς τους...
Για μας, είναι ένα σφαγείο...
Και για το ISIS; Αφού λένε ότι πολεμάνε εναντίον του ISIS. Το ISIS είναι 40 χιλιόμετρα μακριά από την περιοχή που ελέγχουν και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ.
Για τον FSA; Που είναι, με τα τανκς τους, τους τούρκικους πυραύλους TOW; Πού είναι; Δεν είναι εδώ. Οι πλούσιοι στρατηγοί τους διαπραγματεύτηκαν την παράδοσή τους και διέφυγαν με τις οικογένειές τους από τα ασφαλή τους περάσματα.
Για τον λαό; Ο λαός, αυτός που έκανε αυτή την επανάσταση (που σήμερα σφαγιάζεται), καταλαβαίνει:
ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ...
Ο ΑΣΑΝΤ ΔΕΝ ΝΙΚΑΕΙ! ΑΝ ΝΙΚΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΤΟ 2012, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ...
Για την Τουρκία; Είναι στη Γενεύη και στην Βιέννη με ΗΠΑ και Ρωσία και μοιράζονται τη λεία.
Για το YPG; Έχουν καταλάβει το Βόρειο Χαλέπι μαζί με τους φασίστες στρατηγούς του Αλ Άσαντ.
Εντάξει, μαθαίνουμε. Είναι πολύ αργά;
ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ.
Σιωπηλά, οι φίλοι μας από τις γειτονιές Fardus, Ansari, Sheikh Said, φεύγουν. Πού πάνε; Που θα έπρεπε να πάμε; Να καταλάβουμε τις προωθημένες θέσεις, στα πεδία των μαχών. Στις αντάρτικες θέσεις που οι αξιωματικοί του FSA ξεπούλησαν.
ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ALEPPO GOVERNORATE, ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΜΥΝΑΣ.
Ελάχιστα έμειναν... αλλά που να πάμε; Χωρίς την επανάσταση, χωρίς ψωμί, χωρίς ελευθερία, χωρίς τους φίλους μας και τις οικογένειές μας που σκοτώθηκαν και θαύτηκαν εδώ... που να πάμε; Γιατί θα έπρεπε να φύγουμε; Ότι έχουμε είναι εδώ και θα τα υπερασπιστούμε.
Οι καταπιεσμένοι του κόσμου θα ξέρουν ότι περήφανοι εργαζόμενοι και καταπιεσμένοι στην Συρία δεν θα παραδοθούμε στους καταπιεστές.
ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΒΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ... ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΣΑΝ BARREL BOMB ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

Δήλωση των μαχητών της Ταξιαρχίας Leon Sedov
Από το επαναστατημένο Χαλέπι
Ταξιαρχία Mustafa Abu Jumaa

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License