Τρεις προφυλακίσεις για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου (Αθήνα)

Ενημέρωση από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου περνούσαν σήμερα από ανακριτή και εισαγγελέα οι διωκόμενοι σε βαθμό κακουργήματος.

Ενημέρωση από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου περνούσαν σήμερα από ανακριτή και εισαγγελέα οι διωκόμενοι σε βαθμό κακουργήματος.

Τρεις συλληφθέντες προφυλακίστηκαν. Ο ένας μπήκε σε ξεχωριστή δικογραφία, πιο επιβαρυμένη. Και άλλος είναι μετανάστης.

Η υπόθεση ενός ανήλικου διαχωρίστηκε.

Οι υπόλοιποι πέντε διωκόμενοι σε βαθμό κακουργήματος αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της παρουσίας στο ΑΤ της περιοχής τους τρεις φορές το μήνα.

Η δίκη όσων διώκονται μόνο σε βαθμό πλημμελήματος έχει αναβληθεί.

Αναφορικά στη συγκέντρωση αλληλεγγύης, από τις 9πμ αρκετοί αλληλέγγυοι έδωσαν το παρόν και παρέμειναν μέχρι τις 6μμ, όταν αφέθηκαν οι μη προφυλακιστέοι. Ανά διαστήματα φωνάζονταν συνθήματα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License