Σχετικά με το σημερινό ρεπορτάζ του Alpha

Σχετικά με το σημερινό ρεπορτάζ του Alpha γιια τα ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας.

Σήμερα το μεσημέρι κατά τις 13.00-14.00 στο κέντρο της Αθήνας, η Αθηνάς ήταν κλειστή απο τις οδούς Σοφοκλέους έως την οδό Ευριπίδου. Κάποια στιγμή αστυνομικοί άρχισαν να μαζεύουν κόσμο που πουλούσε προιόντα, ακριβώς απέναντι απο τη Βαρβάκειο, στην πλατεία που βρίσκεται Αθηνάς, Σωκράτους, Αρμοδίου και Αριστογείτονος. Στην αρχή στην πλατεία ήταν 4-5 χρήστες. Μετά απο το μάζεμα όλου του κόσμου, χρηστών, πωλητών κ.α η πλατεία γέμισε με πάνω απο 30 άτομα. Ξάφνου σκάνε κάμερες του Alpha και κορδέλα προς την πλατεία, οπου πίσω απο την κορδέλα είναι 5-6 αστυνομικοί με γυαλιά και κοιτάνε προς την κάμερα, Πίσω τους, μαζί με τους χρήστες και τους λοιπόυς καμιά 5-6 αστυνομικοί ακόμα οπου ζητάνε χαρτιά, συζητάνε κλπ. Γύρω απο την πλατεία μπάτσοι.

Ο ρεπόρτερ του alpha, ξεκίνησε να ξεστομίζει λόγο σχετικά με το οτι αυτή τη στιγμή βλέπουμε κακοποιούς οι οποίοι έχουν μαζευτεί εκέι μετά απο επιχείρηση της αστυνομίας και οτί έχουν βρεθεί ναρκωτικά όπως επίσης να σχολιάζει την κατάντια της Αθήνας, εμμέσως πλήν σαφώς. Γύρω του το συνεργειο άλλα και φωτογράφοι και πολύς κόσμος.

Το παραπάνω αποτελεί μία ακόμα διαπίστωση του ποιό είναι το ρεπορτάζ που πλασάρουν τα ΜΜΕ, ειδικά τα συστημικά, όπως επίσης και το πώς η Ελλάς, πέρνει μέρος σε τέτοια ρεπορτάζ με ηθοποιούς και κομπάρσους τους ίδιους.Φυσικά, τα ντιλέρια και η πρέζα στις γύρω πλατείες και περιοχές καλά κρατεί και δεν έχει σταματήσει όυτε θα σταματήσει, ειδικά με υποκριτικά και στοχευμένα ρεπορτάζ και με συμβολικές κινήσεις της αστυνομίας όπως ήταν η "εξάρθρωση" δικτύων ναρκωτικών στην Αθήνα (ενός απο τα πολλά) το οποίο είναι γνωστό ακόμα και στους απλούς περιπατητές των Αθηνων χρόνια τώρα.

Αυτό, για να μήν τρώμε κουτόχορτο.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License