Ο αγώνας συνεχίζεται

Μετά από μια αντιφασιστική πορεία ο ακτιβιστής Clément Meric δέχθηκε επίθεση και δολοφονήθηκε από τρεις νεοναζί στις 5 Ιουνίου 2013.Τότε υπήρξε μια στιγμιαία δημόσια κατακραυγή για δεξιάς βίας στη Γαλλία.

Μετά από μια αντιφασιστική πορεία ο ακτιβιστής Clément Meric  δέχθηκε επίθεση και δολοφονήθηκε από τρεις νεοναζί στις 5 Ιουνίου 2013.Τότε υπήρξε μια στιγμιαία δημόσια κατακραυγή για δεξιάς βίας στη Γαλλία.

Η δολοφονία και Clément παραμένει στην μνήμη όλων μας

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού δικαιώματος που γίνεται ισχυρότερο, όπως το κόμμα «Εθνικό Μέτωπο», καθώς και η κοινωνικό στροφή προς τα δεξιά στη Γαλλία και την Ευρώπη, αυτή η ταινία θέλει να κρατήσει τους ανθρώπους σε επίγνωση της δολοφονίας και να ανακατασκευάσει το έγκλημα.

Η απειλή από την φασιστική δεξιά περιγράφεται και μια εικόνα για τις τρέχουσες αντιφασιστικό αγώνα είναι δεδομένη.

Η ταινία- ντοκιμαντέρ αναπτύχθηκε από τους North East Antifascists [NEA] και τους υποστηριχτές της

Φίλοι από Action Antifasciste Paris-Banlieue, Quartiers Libres, La Horde, υποστηριχτές από το football club Ménilmontant FC 1871, Bernard Schmid και άλλοι σύντροφοι.

https://youtu.be/8ok8cfXZ4U8

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License