Αθήνα: Κάλεσμα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού/πορεία προς το δημαρχείο


"Η φυλακή είναι ταξική συνθήκη και αφορά τους πάντες"

Η φυλακή είναι ταξική συνθήκη και αφορά τους πάντες. Ο εγκλεισμός και κάθε μορφή καταπίεσης δεν κρύβονται από τις γιορτινές φανφάρες του καπιταλισμού. Δεν ξεχνάμε τις/τους αιχμάλωτες/αιχμαλώτους της δημοκρατίας. Σπάμε με την αλληλεγγύη μας τη νεκρική σιωπή, που θέλει να επιβάλει το κράτος.Διεκδικούμε ορατότητα για τις/τους απομονωμένες/ους.

Εδώ και 4 χρόνια, αυτή η απομόνωση εντείνεται με την προσπάθεια αποκλεισμού του κινήματος από τις γυναικείες φυλακές.Γι' αυτό καλούμε στις 23:00 Σολωμού και Γρ.Λαμπράκη(γυναικείες φυλακές) και θα κατευθυνθούμε προς το Δημαρχείο στις 23:45, στις αντρικές φυλακές. 

ΜΟΝΗ ΓΙΟΡΤΗ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΕΣΕΙΣ ΑΠ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

23:00 ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

23:45 ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ-ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

γυναικείες φυλακές

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License