Αγρίνιο - Φασίστες δεν σας περιμένουμε, σας ψάχνουμε

Φασίστες δεν σας περιμένουμε, σας ψάχνουμε

post image

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 12 2016 , ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.  20 ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ , ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΦΑΣΙΣΤΟΦΥΛΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ. ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ 30 ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ. 

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΟΠΟΥ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΛΕΠΤΑ. 

ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΦΑΝΤΟΙ ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΟΣΟΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΝ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. 

 

ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License