Πανό από τις συγκεντρώσεις ενάντια στη βιομαχανία κρέατος

Πανό που κρεμάστηκαν στις συγκεντρώσεις στις 19 και στις 28/12.

post image

Από τις συναντήσεις αναρχικών για την ολική απελευθέρωση ζώων και Γης πραγματοποιήθηκαν δύο συγκεντρώσεις μέσα στο Δεκέμβριο στην Αθήνα.

Η πρώτη συγκέντρωση αφορούσε στη συνολική εναντίωση στη βιομηχανία κρέατος και σε κάθε μορφή εγκλεισμού και πραγματοποιήθηκε στις 19/12 ώρα 12.00 στην πύλη του Πολυτεχνείου επί τις Πατησίων όπου κρεμάστηκαν δύο πανό και μοιράστηκαν κείμενα.

Η δεύτερη συγκέντωση αφορούσε στην εναντίωση στη μαζική σφαγή ζώων και τον καταναλωτισμό και πραγματοποιήθηκε στις 28/12 ώρα 13.00 στα Προπύλαια όπου αναρτήθηκαν τρια πανό και μοιράστηκαν κείμενα. 

 

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License