Ο καπιταλισμός δεν είναι μόνο ένα άδικο οικονομικό σύστημα που προκαλεί τεράστιες κοινωνικές ανισότητες ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς. Είναι και ένα βαθιά ανήθικο σύστημα αξιών που πρεσβεύεται καθημερινά, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, από μια τάξη που συγκεντρώνει τα χειρότερα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου είδους.

Και όσο για τους εγχώριους τιμητές του, τους υπηρέτες των οικονομικών συμφερόντων που προσκυνούν τα μεγάλα αφεντικά ενώ παράλληλα επιδεικνύουν την πυγμή τους στους αδυνάτους, καθημερινά καταδεικνύουν μεγαλοπρεπώς την πολιτική τους δειλία και τη μικρότητα τους.

Γιατί μόνο ως πράξη δειλίας μπορεί να χαρακτηριστεί η εκδικητική μεταχείριση, η ομηρία ενός μικρού παιδιού ως όχημα πίεσης προς τους επαναστάτες γονείς του.

Να δοθεί άμεσα ο γιος της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη στο συγγενικό του περιβάλλον.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License