Μαύρο & Κόκκινο | Συγκέντρωση αλληλεγγύης στην απεργία πείνας/δἰψας Ρούπα-Μαζιώτη Παρασκευή 10.00π.μ. Αγ. Σοφίας & Τσιμισκή

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης αύριο το πρωί 10.00 Τσιμισκή με Αγ. Σοφίας, σε αλληλεγγύη με τα αιτήματα των απεργών πείνας/δίψας Μαζιώτη-Ρούπα.

Ο σύγχρονος ολοκληρωτισμός δεν κρύβεται. Αντιθέτως η δύναμη του έγκειται στο να δείχνει -και να επιβάλλει- το πιο απάνθρωπο πρόσωπό του. Το κράτος και η κυβέρνηση της Αριστεράς, ζηλεύοντας τη δόξα της Φρειδερίκης απαγάγουν το εξάχρονο παιδί των αναρχικών Νίκου Μαζιώτη και Πόλας Ρούπα και το κρατούν έγκλειστο μακριά από τους οικείους του. Φυσικά στόχο έχουν την πίεση στους γονείς του και την εκδίκηση, έννοια που συγκροτεί τον πυρήνα της κρατικής βαρβαρότητας. 

Οι γονείς του ξεκινούν άμεσα απεργία πείνας και δίψας απαιτώντας να δοθεί εδώ και τώρα η επιμέλεια του παιδιού στους συγγενείς του. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στα αιτήματα και τον αγώνα των Μαζιώτη-Ρούπα και απαιτούμε επίσης την απελευθέρωση του παιδιού και την επιστροφή του αμέσως στους συγγενείς του. 

Όσο λοιπόν ο πολιτικός και θρησκευτικός θίασος των ηγετών μας θα χαριεντίζεται με σταυρούς και βασκανίες, κάνοντας τις γνωστές γελοίες δηλώσεις για ανάπτυξη, δημοκρατία και ευημερία εμείς καλούμε σε αναρχική συγκέντρωση αλληλεγγύης στις 10.00 το πρωί στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αγ. Σοφίας. 

συλλογικότητα για τον κοινωνικό αναρχισμό

μαύρο και κόκκινο

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License