Τρομοκρατία είναι οι κρατικές απαγωγές και ομηρίες παιδιών

Ο σύγχρονος ολοκληρωτισμός κράτους και κεφαλαίου δεν κρύβεται πλέον πίσω από οποιοδήποτε πρόσχημα. Η φασιστική πρακτική της συλλογικής ευθύνης που ακολουθεί το κράτος απέναντι σε συγγενείς πολιτικών κρατουμένων και διωκόμενων αγωνιστών/στριών, έφτασε πλέον στο απόγειό της, με την απαγωγή και ομηρία ενός 6χρονου παιδιού. Του παιδιού των αναρχικών πολιτικών κρατουμένων Πόλας Ρούπα και Νίκου Μαζιώτη.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΟΜΗΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Στις 5 Γενάρη συλλαμβάνεται από την τρομοκρατική υπηρεσία η αναρχική Πόλα Ρούπα μέλος της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας. Μαζί της συλλαμβάνεται και ο 6χρονος γιός της Βίκτωρας-Λάμπρος. Οι αστυνομικοί και δικαστικοί μηχανισμοί της «για πρώτη φορά αριστεράς» απαγάγουν  το παιδί και το κρατούν έγκλειστο, απαγορεύοντας εκδικητικά οποιαδήποτε επαφή με την μάνα του και τους στενούς του συγγενείς, προετοιμάζοντας ταυτόχρονα τον μόνιμο εγκλεισμό του σε ίδρυμα. Ο σύγχρονος ολοκληρωτισμός κράτους και κεφαλαίου δεν κρύβεται πλέον πίσω από οποιοδήποτε πρόσχημα. Η φασιστική πρακτική της συλλογικής ευθύνης που ακολουθεί το κράτος  απέναντι σε συγγενείς πολιτικών κρατουμένων και διωκόμενων αγωνιστών/στριών, έφτασε πλέον στο απόγειό της, με την απαγωγή και ομηρία ενός 6χρονου παιδιού. Του παιδιού των αναρχικών πολιτικών κρατουμένων Πόλας Ρούπα και Νίκου Μαζιώτη.

-      ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΧΘΕΝΤΟΣ 6ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ

-      ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ Π. ΡΟΥΠΑ, Ν. ΜΑΖΙΩΤΗ & Κ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ & ΔΙΨΑΣ ΑΠΟ 5/1

ΚΡΑΤΟΣ & ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

 

Βόλος, 6 Γενάρη 2017

Αναρχική Συλλογικότητα mⒶnifesto

http://manifesto-volos.espivblogs.net/?p=614

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License