Ανάληψη ευθύνης για την σημερινή ενέδρα σε ΟΠΚΕ στα Εξάρχεια και τον εμπρησμό ενός αυτοκινήτου τους

Σήμερα 7/1/2017 στις 12:45 το μεσημέρι επιτεθήκαμε με μολότοφ σε κονβόϊ δυο τζιπ των ΟΠΚΕ στήνοντας ενέδρα επί της οδού Ιουστινιανού. Αποτέλεσμα ήταν η καταστροφή ενός οχήματος. ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΨΑΣ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ, ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Ανάληψη ευθύνης για την σημερινή ενέδρα σε ΟΠΚΕ στα Εξάρχεια και τον εμπρησμό ενός αυτοκινήτου τους :

 

Σήμερα 7/1/2017 στις 12:45 το μεσημέρι επιτεθήκαμε με μολότοφ σε κονβόϊ δυο τζιπ των ΟΠΚΕ στήνοντας ενέδρα επί της οδού Ιουστινιανού. Αποτέλεσμα ήταν η καταστροφή ενός οχήματος. Αυτό το εγχείρημα ήταν μια δράση από τις πολλές που συνδιαμορφώνουν τη διαρκή επίθεση στους μπάτσους στα Εξάρχεια: Συχνά και μαζικά πεσίματα στις διμοιρίες των ΜΑΤ, καταδρομικές στο Α.Τ., αιφνιδιαστικές στο μόνιμο μπλόκο των ΟΠΚΕ , ΥΜΕΤ και ασφαλιτών στην οδό Βουλγαροκτόνου, οργανωμένη υπεράσιση της γειτονιάς την ημέρα μνήμης της 6ης Δεκέμβρη και προηγούμενη επίθεση σε ΟΠΚΕ στην οδό Καλλιδρομίου. Στόχος μας είναι η όξυνση των δράσεων για την απελευθέρωση της συγκεκριμένης γειτονιάς από το καθεστώς στρατιωτικού ελέγχου που προσπαθεί να εγκαταστείσει το κράτος. Η ήττα της καταστολής δεν αφορά μόνο μια γειτονιά, αλλά κάθε χώρο όπου οι καταπιεσμένοι αγωνίζονται.

 

Στις 5/1 οι συντρόφισσες του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Κωσταντίνα Αθανασοπούλου και Πόλα Ρούπα αιχμαλωτίστηκαν από το κράτος. Επιπλέον, τα σκουπίδια του συστήματος απήγαγαν και κρατάνε σε ομηρία το παιδί της μιας επαναστάτριας συντρόφισσας και του ήδη αιχμάλωτου επαναστάτη Νίκου Μαζιώτη. Προσπαθώντας να καταστείλουν τον ένοπλο αγώνα αποσκοπούν στον αφοπλισμό της αντίστασης και γενικότερα στην τρομοκράτηση όσων αγωνίζονται. Με τη σημερινή ενέργειά μας δηλώνουμε ότι στον πόλεμο που μαίνεται ο επαναστατικός αγώνας θα συνεχιστεί και θα δυναμώσει.

 

Ο αγώνας ενάντια στη μπατσική κατοχή στα Εξάρχεια και παντού, συναντιέται με τη δράση και τα προτάγματα των ένοπλων επαναστατικών οργανώσεων στη κοινή προοπτική της καταστροφής κάθε εξουσιαστικής δομής. Η αθλιότητα της εκδικητικής ομηρίας ενός παιδιού καταδεικνύει την αναγκαιότητα για γενικευμένη επίθεση με όλα τα μέσα. Καλούμε τις συντρόφισσες και τους συντρόφους να ενισχύσουν την άμεση σύγκρουση σε όποιο έδαφος αγωνίζονται.

 

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΨΑΣ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ, ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ

 

Όσοι επαναστάτες κι αν φυλακιστούν, τόσοι κι άλλοι τόσοι θα οπλιστούν

 

Αναρχικοί-Αναρχικές (από εκεί που οι μπάτσοι ξεχάσαν πως ανοίγουνε οι πόρτες)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License