{ΑΘΗΝΑ 2017}Κείμενο αλληλεγγύης στα μέλη του Ε.Α. & ενάντια στην κρατική ομηρία του 6χρονου Λάμπρου


ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ....
 

 Το πρωί της 5 Γενάρη οι ‘’αντιτρομοκράτες σταυροφόροι’’της ΕΛ.ΑΣ. μετά από συντονισμένη κίνηση εισβάλλουν στο σπίτι στην Ηλιούπολη,όπου διέμενε η καταζητούμενη και καταδικασμένη σε δεκάδες χρόνια κάθειρξης( από 2 ξεχωριστές δίκες 50+) αναρχική συντρόφισσα-μέλος της αναρχικής Ε.Ο. "Επαναστατικός Αγώνας" Πόλα Ρούπα και τη συλλαμβάνουν. Μαζί με την ίδια συλλαμβάνουν και αιχμαλωτίζουν και τον 6χρονο γιο της Βίκτωρα-Λάμπρο(επίσης γιο του αναρχικού ενόπλου αντάρτη-απο κοινού φυλακισμένου μέλους του Ε.Α Νίκου Μαζιώτη με καταδίκες κάθειρξης 50 χρόνων και δις ισόβια απο 2 ξεχωριστές δίκες αντίστοιχα,για τη συμμετοχή του στην οργάνωση) σε ψυχιατρική πτέρυγα του Νοσοκομείου Παίδων ‘’Αγία Σοφία’’και απαγορεύουν στους συγγενείς του ανήλικου παιδιού να αναλάβουν αμέσως την επιμέλεια του,ωσότου κρίνει η κρατική Δικαιοσύνη  για την τύχη του ιδίου με ενδιάμεση έγκριση του κρατικού κλιμακίου της<<κοινωνικής>>Πρόνοιας.                                                         Παράλληλα την ίδια ημέρα, οι κρατικοί τρομοκράτες συλλαμβάνουν και την 25χρονη αναρχική συντρόφισσα Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου στην προσωπική της κατοικία στο Μπραχάμι,κατηγορούμενη για <<υπόθαλψη>> της καταζητούμενης συντρόφισσας Π.Ρούπα.Την επομένη κιόλας ημέρα της σύλληψης της η συντρόφισσα αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη των πράξεων ΤΗς δηλώνοντας κι εκείνη με τη σειρά της μέλος του Ε.Α. και κρίνεται προφυλακιστέα. Το κράτος στην ουσία για να εκδικηθεί την πολιτική επιλογή των γονιών του παιδιού, Πόλας Ρούπα και Νίκου Μαζιώτη, το απαγάγει  και απειλεί να το κλείσει σε ίδρυμα στερώντας του το δικαίωμά του να μείνει με συγγενείς πρώτου βαθμού.


  Δεν θα μάθουμε το κράτος τώρα. Ξέρουμε πως αντιμετωπίζει τους αγωνιστές.Ξέρουμε πώς εκδικείται αυτούς που είναι αντίθετοι με την αντικοινωνική ύπαρξή του. Ξέρουμε πώς εκδικείται αυτούς που οραματίζονται μία άλλη κοινωνία οργανωμένη απ'τα κάτω χωρίς ιεραρχίες και κοινωνικές τάξεις. Παραδείγματα της κρατικής κατασταλτικής πολιτικής έναντι των αγωνιζόμενων κομματιών της κοινωνίας υπάρχουν πολλά, όμως το να κρατείται ένα 6χρονο παιδί αιχμάλωτο του κοινωνικού-ταξικού πολέμου για εκβιασμό είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στη <<μεταπολιτευτική Ελλάδα>>.                                   Αυτή η ενέργεια δε θα μπορούσε να μείνει αναπάντητη απ'το οριζόντιο/επαναστατικό/ανταγωνιστικό και αντικαπιταλιστικό κίνημα. Γρήγορα τα ριζοσπαστικά του αντανακλαστικά ενεργοποιήθηκαν με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο για την τύχη του 6χρονου Λάμπρου,φέρνοντας το κράτος και τους εξοντωτικούς θεσμούς του σε άτακτη-σταδιακή υποχώρηση και αναγκάζοντας το να παραχωρήσει προσωρινά την επιμέλεια του μικρού Λάμπρου στη μητέρα της Πόλας Ρουπα(στη γιαγιά του) με εισαγγελική διάταξη,μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

-ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΞΑΧΡΟΝΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ


-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΨΑΣ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ Ε.Α. ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ,ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ ΚΑΙ ΚΩΝ/ΝΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ                                                                                       

                                ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ  ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΟΣ 

                        ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ,ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ 

            ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

                                                                               .....ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

                                                        ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ/ΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Αρχεία:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License