κύπρος | ανακοίνωση της θύρας 9 για την ομηρία του παιδιού της Π. Ρουπας και Ν. Μαζίωτη

Κύπρος | Ανακοίνωση της θύρας 9 για την ομηρία του παιδιού της Π. Ρουπας και Ν. Μαζίωτη

post image

  Ανακοίνωση της θύρας 9 για την ομηρία του παιδιού της Π. Ρουπας και Ν. Μαζίωτη   Μετά την σύλληψη της Πόλας Ρούπας αγωνίστριας, η οποία καταζητείτο από την αστυνομία για την επαναστατική της δράση ενάντια στο κράτος, εκβιαστικά και χωρίς ίχνος ανθρωπισμού οι αρχές κράτησαν όμηρο εκδικητικά και μόνο το 6χρονο παιδί του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπας. Αφορμή για την κράτηση ήταν τάχα το παρελθόν της μητέρας και του πατέρα του τοποθετώντας το σε κλειστή παιδοψυχιατρική πτέρυγα υπό αναγκαστική νοσηλεία. Το παιδί βρίσκοταν σε τετράκλινο δωμάτιο με 3 αλλα ανήλικα παιδιά διαγνωσμένα με ψυχικά προβλήματα και με πολυάριθμη αστυνομική επιτήρηση ενώ οι αρχές αρνιόντουσαν να παραδώσουν το παιδί σε συγγενικά προσωπα(μητέρα Ρουπας). Αγνοώντας τις επιπτώσεις που θα επιφέρει στο παιδί ολο αυτό το σκηνικό το ελληνικό παρακράτος αποφασίσε με αυτό τον άνανδρο τρόπο να πολεμήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους πιστεύοντας ότι θα κάμψει της αντιστάσεις των γονιών του αναγκάζοντας και τον τελευταίο υγιές σκεπτόμενο άνθρωπο να σταθεί ενάντια σε αυτή την εγκληματική πράξη!!
Το σίριαλ έλαβε τέλος χθές 8/1 το απόγευμα με την παραδώσει του παιδιού στα συγγενικά άτομα που από την πρώτη στιγμή έπρεπε να είχε δωθεί μετά και την σύλληψη της μητέρας του.   Η Θύρα 9 τάσσεται ενάντια στην κρατική καταστολή και στέκεται στο πλευρό όσων αγωνίζονται για την ελευθερία!!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License