Η σύναξη της ακροδεξιάς της Ευρώπης-Χωρίς βεβαίως τη Χρυσή Αυγή


      Η υποψήφια της άκρας δεξιάς στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν και η συμπρόεδρος του ακροδεξιού λαϊκιστικού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) Φράουκε Πέτρι θα συμμετάσχουν στις 21 Ιανουάριου στη Γερμανία σε διάσκεψη που αναμένεται να θέσει τις βάσεις για μια συμμαχία μεταξύ των δύο κομμάτων, σύμφωνα με την Πέτρι.

Ο Ιταλός Ματέο Σαλβίνι της Λέγκας του Βορρά και ο Αυστριακός Χάραλντ Βιλίμσκι, γενικός γραμματέας του ακροδεξιού Κόμματος των Ελευθέρων (FPO), επίσης θα συμμετάσχουν.

Η διάσκεψη αυτή, με τίτλο «Ελευθερία για την Ευρώπη» που θα πραγματοποιηθεί στο Κόμπλενς της δυτικής Γερμανίας, διοργανώνεται από την ομάδα Κίνηση για μία Ευρώπη των Ελευθεριών και της Δημοκρατίας (MELD) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που σχηματίστηκε το 2015 και βρίσκεται στο ακροδεξιό φάσμα. Η Λεπέν είναι συμπρόεδρος της ομάδας αυτής.

Σε tweet της η Πέτρι ανακοίνωσε επίσης τη συμμετοχή στη διάσκεψη του Ολλανδού ακροδεξιού πολιτικού Γκερτ Βίλντερς του Κόμματος για την Ελευθερία (PVV).

Ο Λιντοβίκ ντε Νταν, μέλος του στρατηγικού συμβουλίου της προεκλογικής εκστρατείας της Λεπέν επιβεβαίωσε την παρουσία της προέδρου του Εθνικού Μετώπου στη διάσκεψη.

Στις 30 Απριλίου 2016 ο ευρωβουλευτής του AfD Μάρκους Πρέτσελ είχε ανακοινώσει την ένταξή του στην ομάδα MELD. Όμως μέχρι τώρα η Εναλλακτική για τη Γερμανία και το Εθνικό Μέτωπο δεν είχαν καταφέρει να συμμαχήσουν κυρίως εξαιτίας των μεγάλων διαφορών στα οικονομικά τους προγράμματα.

H&R, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

από @ 11/01/2017 8:10 μμ.


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ''Χωρίς βεβαίως τη Χρυσή Αυγή'' ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?????????????

από @ 12/01/2017 12:21 μμ.


η χρυση αυγη εχει αναπτυξη με γερμανια  που απο οσο θυμαμε υπρχε εδω στι ιντυμιντια φωτογραφια γερμνον ναζι με χ.αυγιτες μεσα στην βουλη.. για το κειμενο και τον τιλο ισως ενοει πος επειδη η χρυση αυγη με την ανοδο της λεπεν και της ακροδεκσιας ηχε στειλη συγχαριτιρια επιστολη μαλον ειρωνικα το λεει ο τιτλος η μπορει και κυριολεκτικα,γιατι δεν ηνε λιγες η φορες που η χρυση αυγη αναφερεται με καλα λογια για την ανοδο της ακροδεξιας και την λεπεν προσοπικα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License