...Προς την καθεστωτικη φυλλάδα ''Ελεύθερος Τύπος'' και στους μπάτσους , τους οποίους η πρώτη με κατάπτυστο άρθρο (που παρατίθεται στο τέλος) τους έκανε αβάντα και προσπάθησε να υπονομεύσει την παρουσα κατάσταση στα Εξάρχεια μέσω των γραφόμενων του αστυνομικού τους συντάκτη Αλέξανδρου Καλαφάτη, εφορμόμενου απο συμβούλιο αρχίμπατσων στην Κατεχάκη!

   Όπως φάνηκε στο άρθρο εκείνο, ένα απ τα κύρια θέματα ήταν οι μηχανοκίνητες ομάδες φύλαξης καταλήψεων.Η σύσταση των ομάδων προέκυψε ως αναγκαιότητα μετα την αποδεδειγμένη βομβιστική επίθεση  εναντίον συντρόφων και προσφύγων στην κατάληψη Νοταρά 26. Οι ομάδες λειτουργούν στον εξωτερικό χώρο των καταλήψεων, για την αποτροπή παρακρατικών ενεργειών και δεν υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση την αστυνομία καθώς δεν την αναγνωρίζουν καν σαν θεσμό. Γνωρίζουμε όμως πως είναι ανέφικτο να βρισκόμαστε ταυτόχρονα σε όλα τα κατειλημμένα στεγαστικά κτίρια, παρ'όλα αυτά στηρίζουμε με τις θέσεις, τη δράση και τα μέσα που διαθέτουμε, την ανάγκη να προστατέψουμε στο ακέραιο την ασφάλεια των εγχειρημάτων,

   Στο σημείο αυτό ξεκαθαρίζουμε, οτι καμία σχέση δεν έχουμε με ''ευτράπελα'' εντός και εκτός των Εξαρχείων, υποστηρίζοντας πάντα τις οργανωμένες συγκρουσιακες δράσεις ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο!

    Τέλος χαιρετίζουμε την προσπάθεια των 2 Βάσκων ακτιβιστών, οι οποίοι σπάνε στην πράξη τις αλυσίδες της ''Ευρώπης-φρούριο'' δείχνοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στο προσφυγικό ζήτημα και που διώκονται γι' αυτό.

άρθρο καθεστωτικού: http://www.eleftherostypos.gr/ellada/63848-ntoy-kata-ton-mpaxalakidon-sxediazei-i-elas/

                                                                                        Αθήνα, 10/1/2017

                                                                       Μηχανοκίνητες Ομάδες Φύλαξης Καταλήψεων

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License