Έκλεισαν το Στρατόπεδο συγκέντρωσης Ελληνικού, μετάφεραν αλλού τις κρατούμενες


ΕΠΕΙΓΟΝ -Έκλεισαν το Στρατόπεδο συγκέντρωσης Ελληνικού, μετάφεραν αλλού τις κρατούμενες

Η προσπάθεια απομόνωσης των έγκλειστων μεταναστριών γυναικών συνεχίζεται. Μετά την χθεσινή πολύ δυναμική πορεία, έκλεισαν το στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Ελληνικό. Το όσα συναίβησαν στην πορεία προφανώς, χάλασαν το επικοινωνιακό προφίλ της κυβέρνησης και αποφάσισαν να τις απομακρύνουν από τους αλληλέγγυους. Ακόμα δεν ξέρουμε που τις έχουν πάει. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Αλληλέγγυες-οι κρατουμένων στα Νότια

από @α/α 15/01/2017 11:02 μμ.


Πηγές αναφέρουν ότι έγινε η μεταγωγή των μεταναστριων στην Πέτρου Ράλλη "για την δική τους ασφάλεια"

https://omniatv.com/blog/6087-μεταγωγή-στην-π-ράλλη-για-τις-κρατούμενες-του-ελληνικού

ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ

ΕΠΑΝΑΠΡΟΏΘΗΣΗ ΣΕ (ΑΡΧΙ)ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗΣ 

από @αλληλέγγυος 15/01/2017 11:46 μμ.


https://omniatv.com/blog/6087-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80-%CF%81%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D

«λόγω της χτεσινής έντασης, για την ασφάλεια των ίδιων»(sic), προσθέτοντας ότι «δεν είναι γνωστό αν θα είναι προσωρινό ή μόνιμο μέτρο»

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License