[Φυλακές των ΗΠΑ] Ο Σων Σουέιν σε απεργία πείνας από τις 26 Δεκέμβρη

https://gr-contrainfo.espiv.net/2017/01/13/sean-swain-on-hunger-strike-since-dec-26th/

Ενημέρωση 12ης Γενάρη 2017 μέσω SeanSwain.org:

Πρόσφατα μάθαμε, από ένα φιλικό του πρόσωπο, ότι ο Σων βρίσκεται σε απεργία πείνας και τον έχουν ρίξει σε κελί ‘πρόληψης’ αυτοκτονίας.

Αν και οι λεπτομέρειες είναι ακόμα θολές, γνωρίζουμε ότι ο Σων δεν έχει λάβει καμία τροφή από τις 26 Δεκέμβρη 2016. Κατηγορήθηκε για εκβιασμό σε βάρος αναπληρωτή αρχιφύλακα, κι είχε δρομολογηθεί πειθαρχική διαδικασία όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας και οδηγήθηκε σε κελί αυτοκτονίας.

Γνωρίζουμε ότι η φυλακή αναγνωρίζει την απεργία πείνας που διεξάγει και τηρεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες, που περιλαμβάνουν την καθημερινή μεταφορά του στον ιατρικό θάλαμο, τη ζύγισή του και τη λήψη των ζωτικών σημείων του. Δεν είναι μέχρι στιγμής σαφές αν η υπηρεσία επιχειρεί να διαπραγματευτεί μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να γράψετε στον Σων και να του δώσετε κουράγιο:

Sean Swain #243-205
Warren CI, P.O. Box 120, 5787 State Route 63
Lebanon, Ohio 45036 – ΗΠΑ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License