Ντένβερ: Πανό και φυλλάδια ενάντια στην επερχόμενη ορκωμοσία του Ντόναλτ Τραμπ

https://gr-contrainfo.espiv.net/2017/01/19/denver-banner-drop-and-leaflets-for-j20/

Την Τετάρτη το απόγευμα βρήκαμε έναν χώρο στάθμευσης στον εμπορικό πεζόδρομο της 16ης Οδού στο κέντρο του Ντένβερ που ήταν ό,τι πρέπει για να κρεμάσουμε ένα πανό που έγραφε «Γαμήστε τον Τραμπ» και να μοιράσουμε μια διακοσαριά φυλλάδια που προπαγάνδιζαν το μπαχάλεμα της ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ στις 20 Γενάρη στην Ουάσινγκτον.

Ελπίζουμε την μέρα της ορκωμοσίας να μην πάει ούτε μια πέτρα στράφι, να μην αφεθεί ούτε ένα σπρέι αχρησιμοποίητο, να μην μείνει ούτε ένας δρόμος ανοχύρωτος και να γίνει της κακομοίρας παντού!

Να περάσετε καλά και να προσέχετε ο ένας τον άλλο εκεί έξω!

Τα λέμε στους δρόμους!

– μερικοί αναρχικοί μικροταραξίες

Το φυλλάδιο γράφει:

Να μπαχαλέψουμε την τελετή ορκωμοσίας της 20ής Γενάρη 2017.

Το πρωί της Παρασκευής 20 Γενάρη ο Ντόναλτ Τραμπ θα αναλάβει τα καθήκοντά του ως ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αντισταθούμε στον Τραμπ και στον κόσμο του, όπως και στις ρατσιστικές, σεξιστικές και ομοφοβικές ιδέες του!

Αυτή την Παρασκευή ας είμαστε ακυβέρνητες/οι!

Αν δεν θέλουμε να κυβερνηθούμε από έναν φασίστα πρέπει να επιλέξουμε να είμαστε ακυβέρνητες/οι και να αναλάβουμε δράση αντίστασης στην εξουσία και στον έλεγχο.

Κάντε κοπάνα απ’ το σχολείο! Παρατήστε τα μαθήματα! Πάρτε ρεπό! Δηλώστε άρρωστοι στη δουλειά! Βγείτε στους δρόμους! Διαδηλώστε! Εξεγερθείτε! Κάντε τα λίμπα! Αφιονιστείτε! Δώστε τα όλα!

Πρέπει να ‘μαστε ακυβέρνητες/οι!

πηγή: its going down

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License