Σήμερα τα ξημερώματα συνελήφθησαν δύο σύντροφοι στη καλλιθέα μετα απο περιστατικό μεχρυσαυγίτη. οι σύντροφοι περνάνε εισαγγελέα σήμερα Κυριακή στις 11 το πρωί στην ευελπίδων καθώς και ο ίδιος ο φασίστας. Οι κατηγορίες π ενδέχετε να αντιμετωπίσουν ειναι πλημμελημετικού χαρακτήρα.


Καλειτε συγκεντρωση στην αιθουσα 16 στην ευελπιδων

από μενιδιατης 29/01/2017 1:21 μμ.


καποια ενημερωση? 

από @ 29/01/2017 3:31 μμ.


Τελικά οι σύντροφοι πέρασαν από εισαγγελέα περίπου στις 12.30 με 1.00 μμ. Στην Ευελπίδων είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες αλληλέγγυοι από τη Καλλιθέα και άλλες περιοχές. Ο χρυσαυγίτης έκανε μήνυση εναντίον των συντρόφων με τελείως ψευδείς και χοντροκομμένες κατηγορίες αλλά και οι σύντροφοι του έκαναν μήνυση επειδή τους επιτέθηκε. Οι κατηγορίες του φασίστα ήταν τόσο εμφανώς ψευδείς, έτσι ώστε στο τέλος, και από την πίεση του συγκεντρωμένου κόσμου, οι σύντροφοι δεν κρατήθηκαν με τη διαδικασία του αυτόφωρου και αφέθηκαν ελεύθεροι. Τις επόμενες μέρες θα τους καλέσει ανακριτής.

Το επεισόδιο δεν πρέπει να θεωρηθεί τυχαίο και μεμονωμένο. Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μία έντονη κινητικότητα των φασιστών στην Καλλιθέα: τρικάκια στις λαϊκές και στους κεντρικούς δρόμους, «εξόρμηση» 50 περίπου χρυσαυγιτών στους κεντρικούς δρόμους της Καλλιθέας και μοίρασμα του καλέσματος στη φασιστική συγκέντρωση για τα Ίμια και στην ομιλία του Μιχαλολιάκου στο Μοσχάτο (η «εξόρμηση» αυτή έγινε μια μέρα μετά την φασιστική επίθεση στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς στο νέο Ικόνιο). Και φυσικά το χτεσινοβραδυνό περιστατικό.

Οι χρυσαυγίτες είχαν ξαναπροσπαθήσει το 2011-2012 να ελέγξουν την Καλλιθέα: έκαψαν μουσουλμανικούς χώρους προσευχής, χτύπησαν και μαχαίρωσαν μετανάστες/πρόσφυγες, έβαλαν φωτιά σε σπίτια μεταναστών, επιτέθηκαν σε αντιφασίστες, επιχείρησαν να ανοίξουν γραφεία... Συγκροτήθηκε όμως ένα μαζικό αντιφασιστικό κίνημα ντόπιων και μεταναστών, το οποίο έδωσε για δύο χρόνια την μάχη με τους φασίστες, αναγκάζοντάς τους να φύγουν κυνηγημένοι από την Καλλιθέα. Τώρα, προσπαθούν να ανακάμψουν.

Φυσικά το αντιφασιστικό κίνημα δεν θα τους το επιτρέψει.

http://www.elaliberta.gr/%CE%

από 29/01/2017 3:46 μμ.


Σύντροφοι, αν τους καλεί ο ανακριτής τότε κατηγορούνται για κακούργημα. Ισχύει κάτι τέτοιο?

από @ 29/01/2017 8:05 μμ.


Σύντροφοι τα παιδιά την έχουν άσχημα θα χρειαστεί επιγόντως ενίσχυση

από @ 30/01/2017 5:40 μμ.


Σύντροφοι θα ήταν εύκολο να δωθούν περισσότερες πληροφορίες?

Κατηγορούνται για κακουργήματα,αν ναι ανακριτή πότε περνάει?

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License