Ενημέρωση σχετικά με την αντιφασιστική πορεία στη Καλλιθέα


post image

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου έγινε κάλεσμα της συλλογικότητας στο κόσμο του αγώνα, για τη πραγματοποίηση αντιφασιστικής πορείας στις γειτονιές της Καλλιθέας, όπου μερικές ώρες πριν αντιφασίστες εμπόδισαν τη διάδωση φασιστικού υλικού. Με τα αντανακλαστικά χαρακτηριστικά που περιείχε αυτή η κίνηση, 100 περίπου συντρόφισσες και σύντροφοι ξεκινήσαμε απο τον σταθμό του ηλεκτρικού και διασχίσαμε τους κεντρικούς δρόμους της Καλλιθέας. Φτάνοντας στο σημείο όπου εκτυλίχθηκε το γεγονός, παραμείναμε για αρκετό χρονικό διάστημα φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα και διαδίδοντας αντιφασιστικό υλικό. Η πορεία συνεχίστηκε μετά κανονικά και ολοκληρώθηκε στο σταθμό. Μέσω αυτής της κίνησης δόθηκε ένα ξεκάθαρο μήνυμα από το αντιφασιστικό κίνημα σε τυχόν διαθέσεις που μπορεί να έχουν οι φασίστες στη περιοχή, ότι θα παραμείνουν στη φαντασία τους καθώς θα κρύβονται στις τρύπες τους διότι ποτέ δε θα πραγματοποιηθούν.

Μαχητικός αντιφασισμός σε κάθε γειτονιά, ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ στους φασίστες.

Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου

Στοιχεία επικοινωνίας: asykamo@espiv.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License