Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Εφετείο Λουκάρεως Tρίτη 7 Φλεβάρη

Στις 7/2/17 συνεχίζεται η δίκη του αναρχικού Μάριου Σεϊσίδη.

Στις 7/2/17 συνεχίζεται η δίκη του αναρχικού Μάριου Σεϊσίδη.  Ο αναρχικός σύντροφος Μ. Σεϊσίδης δικάζεται για την απαλλοτρίωση της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Σόλωνος, τον Ιανουάριο του 2016, καθώς και για ακόμη 6 ληστείες που συνέβησαν την περίοδο 2002-2006, στο κέντρο της Αθήνας. Η ιστορία ξεκινά  μετά τη σύλληψη και το βαρύτατο τραυματισμό, από σφαίρες μπάτσων, του αναρχικού συντρόφου Γιάννη Δημητράκη, στην απαλλοτρίωση στην ΕΤΕ, στη Σόλωνος και την έκδοση ενταλλμάτων για τους Μάριο Σεϊσίδη, Σίμο Σεϊσίδη και Γρηγόρη Τσιρώνη. Οι σύντροφοι Σ.Σεϊσίδης και Γ.Τσιρώνης μετα τη σύλληψή τους τελικά αθωώνονται για αυτή την υπόθεση.

 Ο σύντροφος Μ. Σεϊσίδης διεύφευγε 11 χρόνια της σύλληψης του από τις διωκτικές αρχές και συνελήφθει στις 4 Αυγούστου του 2016, μαζί με το σύντροφο Κώστα Σακκά,κατα τη διάρκεια τυχαίου αστυνομικού μπλόκου και έπειτα από καταδίωξη στη Σπάρτη. Η προσπάθεια ενοχοποίησης του συντρόφου βασίζεται σε ένα υποτιθέμενο δείγμα DNA, παρόλο που από την ακροαματική διαδικασία και την εξέταση των μαρτύρων κατηγορίας δεν προέκυψε η παραμικρή ένδειξη συμμετοχής του συντρόφου στις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ενάντια στις αστυνομικοδικαστικές μεθοδεύσεις  και τις προσπάθειες του κράτους για κατασκευή ενόχων και στοχοποίηση αγωνιστών, στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε όλους όσους αγωνίζονται για την ελευθερία.

Καλούμε Τρίτη 7 Φλεβάρη, Εφετείο Λουκάρεως, 09:00 πμ, 4ος όροφος

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΡΙΟ ΣΕΪΣΙΔΗ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ       

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License