Κάλεσμα για συμμετοχή στην πορεία στην πρεσβεία της Τουρκίας το Σάββατο 11 Φλεβάρη, Συγκέντρωση στο Σύνταγμα, στις 13:00

Κάλεσμα για συμμετοχή στην πορεία στην πρεσβεία της Τουρκίας το Σάββατο 11 Φλεβάρη, Συγκέντρωση στο Σύνταγμα, στις 13:00

Στις 20 του Γενάρη η κομμουνιστική οργάνωση DHKC επιτέθηκε ένοπλα στα γραφεία του κόμματος του Ερντογάν και στο αρχηγείο της αστυνομίας. 2 μέρες μετά αυτές τις επιθέσεις ο σύντροφος Bilgehan Karpat έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των Τούρκων μπάτσων, ενώ ό σύντροφος Serif Turunc (γνωστός στην Ελλάδα με το όνομα Erkan) τραυματίστηκε κι έπεσε στα χέρια του Τουρκικού κράτους.

Τιμούμε τους συντρόφους που μέσα από τις γραμμές του DHKP-C, έδωσαν όλη τους την ζωή στον αγώνα.

Καλούμε σε συμμετοχή στην πορεία που έχει προγραμματιστεί για Το Σάββατο 11/2/2017 στις 13:00 από το Σύνταγμα την τούρκικη πρεσβεία.

Με τις κινήσεις μας δείχνουμε ότι είμαστε και θα παραμείνουμε αταλάντευτα στο πλευρό τους

 

Αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας

 

Στις 04/05/2015 είχεγίνειπαρέμβασηέξωαπό την τούρκικηπρεσβεία στην αθήνα με πανό και τρικάκια σε αλληλεγγύη στον σύντροφοERKAN που τότεήτανκρατούμενος του Ελληνικούκράτουςκατηγορούμενος για τρομοκρατία και προς τιμή των συντρόφωνŞAFAK YAYLA BAHTIYAR DOĞRUYOL ÖLÜMSÜZDÜRπου έπεσανμαχόμενοι.

https://athens.indymedia.org/post/1543762/

https://www.youtube.com/watch?v=FXUB6-xkM1E&feature=youtu.be

 

Στις 15 Ιουλίου 2016, προχωρήσαμε σε επίθεση με μπογιές στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα, σαν ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης στους αγωνιζόμενους λαούς αυτής της χώρας που, για δεκάδες χρόνια δίνουν αιματηρούς αγώνες ενάντια στα απολυταρχικά καθεστώτα που την κυβερνούν

https://athens.indymedia.org/post/1561581/

https://www.youtube.com/watch?v=6979AwuUMnI

 

Είναι τιμή μας που γνωρίσαμε και αγωνιστήκαμε στην Ελλάδα μαζί με τους συντρόφους Serif Turunc (Erkan) και Bilgehan Karpat.

Όσο "λίγο" κι αν είναι σε σχέση με την σκληρότητα του δικού τους αγώνα, προβήκαμε ως Ρουβίκωνας σε συμβολική επίθεση στις 5/2/2017 στο Τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής για στείλουμε στο Τουρκικό κράτος το μήνυμα πως απέναντί του έχει έχει μια διεθνιστική κοινότητα. Όπως το ίδιο θύμισαν πιο πριν, στο Ελληνικό κράτος οι δύο σύντροφοί μας.

https://athens.indymedia.org/post/1569096/

https://www.youtube.com/watch?v=8aWIqaG6exI&feature=youtu.be

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License