ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ: ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΜΠΝΤΟΥΛΛΑΧ ΟΤΖΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

18 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ, ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΜΠΝΤΟΥΛΛΑΧ ΟΤΖΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν σας καλεί στην εκδήλωση - συζήτηση που διοργανώνει την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 17:00 στην ΑΣΟΕΕ (Πατησίων 76), με θέμα:

18 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ,

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΜΠΝΤΟΥΛΛΑΧ ΟΤΖΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Ομιλητές:

Γιάννης Ραχιώτης (Δικηγόρος), Ibrahim Bilmez (Δικηγόρος του Αμπντουλλάχ Οτζαλάν) Ismet Akurt (Μέλος του Κουρδικού Εθνικού Κογκρέσου), Νίνα Κασιματη (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), Faysal Sariyildiz (Βουλευτής ΗDP) Παναγιώτης Λαφαζάνης (πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας)

Tη συζήτηση θα συντονίσει ο Χρυσόστομος Λουκάς (Δημοσιογράφος, Στο κόκκινο

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License