Κου Κλουξ Κλαν: Νεκρός σε χαντάκι ο αρχηγός της

Με μια σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε ο αρχηγός της Κου Κλουξ Κλαν.

Το άψυχο σώμα του αρχηγού της οργάνωσης Κλου Κλουξ Κλαν βρέθηκε σε χαντάκι κοντά σε ποτάμι στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών.Ο Frank Ancona είχε εξαφανιστεί από την Παρασκευή, και μετά από αναζήτηση της αστυνομίας, το πτώμα του βρέθηκε από μία οικογένεια που είχε πάει για ψάρεμα. Ο 51χρονος βρέθηκε να κείτεται στο έδαφος, με μια σφαίρα στο κεφάλι.

από μμ 13/02/2017 10:21 μμ.


Νεκρος σε ΧΑντακι: περισσοτερες λεπτομέριες εδω: http://www.theroot.com/frank-ancona-kkk-imperial-wizard-found-dead-in-a-miss-1792267188?utm_medium=sharefromsite&utm_source=The_Root_twitter

από @---@ 16/02/2017 6:20 μμ.


Σύμφωνα με updates από το παραπάνω link, κατηγορούνται η γυναίκα και ο γιος του. Τίποτα το αντιφασιστικό δηλαδή, σύμφωνα τουλάχιστον με την παραπάνω πηγή.

Σε κάθε περίπτωση, με το καλό και στους υπόλοιπους!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License