Καταστροφή της λίμνης Καλλιδρόμου από γιάπηδες με τζίπ

Καπιταλιστική βαρβαρότητα στην Ελλάδα της κρίσης. Η λίμνη Καλλιδρόμου στο έλεος των τζίπ.

https://www.youtube.com/watch?v=HjJRqCjV9CI

https://www.youtube.com/watch?v=m7SmN1pOEbE

Καπιταλιστική βαρβαρότητα στην Ελλάδα της κρίσης. Η λίμνη Καλλιδρόμου στο έλεος των τζίπ.

 

Και μια θεσμική ανακοίνωση:

Το δελτίο τύπου της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης αναφέρει τα εξής:

Χτες* 13 Φεβρουαρίου 2017 τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν από αποτρόπαιες εικόνες και βίντεο με θηριώδη τετρακίνητα οχήματα να οργώνουν κυριολεκτικά την προστατευόμενη από ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία λίμνη του Καλλίδρομου. Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης καταδικάζει την επίδειξη ωμής βίας πάνω στον προστατευόμενο οικότοπο και στο σπάνιας ομορφιάς τοπίο. Αυτή η βάρβαρη επιδρομή δείχνει την προκλητική αδιαφορία των αυτουργών για το νόμο που προστατεύει την περιοχή, για την εργασία των επιστημόνων που την μελετούν, για το δικαίωμα των υπόλοιπων επισκεπτών να απολαύσουν τη φύση, και προσβάλλει την αξιοπρέπεια των κατοίκων της περιοχής που την αγαπούν. Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης ζητάει την άμεση κινητοποίηση των Αρχών για την αποτελεσματική προστασία της περιοχής και την τιμωρία των βάρβαρων οδηγών.

Η ανακοίνωση μιλάει για βάρβαρους οδηγούς μόνο αποκρύπτοντας την ουσία της οικονομίας του κέρδους που λεηλατεί και καταστρέφει τη φύση, δημιουργώντας και διαστροφικά <<χόμπυ>>.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License