Θεσσαλονίκη - ανάληψη ευθύνης

ELF Θεσσαλονίκη - ανάληψη ευθύνης

Με αφορμή το κάλεσμα από Ν. Αμερική ενάντια στο νέο καταστροφικό πλάνο I.I.R.S.A. που ως πρωταρχικό μέλημα έχει την ανάπτυξη και διάνοιξη των εμπορικών συνδιαλλαγών μέσω ανεπτυγμένων οδικών, τηλεπικοινωνιακών, θαλάσσιοων και εναέριων δικτύων, αποφασίσαμε να λάβουμε δράση. Την Τετάρτη 15/2, στις 2 τα ξημερώματα, προβήκαμε στον εμπρησμό δύο εκσκαφικών μηχανημάτων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 

Το νέο κερδοφόρο σχέδιο θα προχωρήσει σε μια τεράστια καταστροφή του Αμαζονίου που περιλαμβάνει αποψιλώσεις δασών, εξάλειψη της πανίδας και χλωρίας και διωγμό αυτόχθονων πληθυσμών, καθώς και την ρύπανση των υδάτων με σκοπό την οικονομική ανάπτυξη του βιομηχανικού συμπλέγματος. Ένα σύμπλεγμα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την εξουσία και την κυριαρχία, ενώ παράλληλα είναι διάχυτο μέσα στην κοινωνία, η οποία με την σειρά της το τροφοδοτεί, ως επι το πλείστον, εθελόδουλα. Μια κοινωνία που αναπαράγει τα κοινωνικά πρότυπα που έχουν επιβληθεί, που διαιωνίζει το καθεστώς της μισθωτής σκλαβιάς, που αποτελεί τον παρατηρητή στην επέλαση της κυριαρχίας. Ένα σύνολο θολωμένο από την προπαγάνδα, διαμορφωμένο να ακολουθεί τις διαδρομές που προστάσει η υποταγή.

Ενάντια σε αυτές τις μίζερες διαδρομές τους, προτάσσουμε την αναρχική επαναστατική δράση. Την διάχυση του λόγου και της πράξης, και την αποσταθεροποίηση της κοινωνική ειρήνης, της τάξης και της ασφάλειας.

 

Όπως και η κυριαρχία, έτσι και οι υλικοί στόχοι είναι παντού. Το εξουσιαστικό σύμπλεγμα αποτελείται από διαφορετικούς αλλά αλληλοσύνδετους θεσμούς και δομές. Το στοίχημα για μας είναι η επίθεση στο εδώ και στο τώρα, ενάντια σε κάθε πτυχή της εξουσίας, και η μεγιστοποίηση των ενεργειών άμεσης δράσης, ώστε τα χτυπήματα μας να είναι όσο το δυνατόν πιο χαοτικά και αποτελεσματικά.

 

Ενάντια στα αναπτυξιακά έργα και τις δομές του τεχνοεπιστημονικού συστήματος

Για την καταστροφή του πολιτισμού

 

Δύναμη στους αναρχικούς αιχμαλώτους πολέμου

Εμπρηστικό σινιάλο σε όλους τους συντρόφους που πολεμούν την εξουσία με όλα τα μέσα

 

Φωτιά στις μηχανές

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

ELF - Μέτωπο Απελευθέρωσης της Γης

πυρήνας αντι-πολιτισμικής αγκιτάτσιας

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License