Εθιμικοί εναντίον πολιτικών μασκαράδων και μία απίστευτη ανακοίνωση!


post image

Μετά το καίριο πλήγμα στα κινήματα και την αποδυνάμωση των λαϊκών διαμαρτυριών που κατάφερε προ μερικών ετών, ο ΣυΡιζΑ επιβεβαιώνει περίτρανα την απόσταση που έχει διανύσει και το πήδημα του χαντακιού προς την πλευρά των στυγνών εξουσιαστών-εχθρών του λαού (αν ποτέ ήταν αληθινά στην άλλη πλευρά, βέβαια…).
Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πολιτικού μορφώματος για την επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία του στην Κουμουνδούρου από άτομα που ήταν ντυμένα με αποκριάτικες στολές, η οποία διαλύει κάθε αμφιβολία (οι επισημάνσεις δικές μας): «Η σημερινή δολοφονική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πλήγμα κατά της Δημοκρατίας. Οι τραμπούκοι που δεν δίστασαν καν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το λαϊκό κίνημα ούτε με οποιαδήποτε ιδεολογία. Πρόκειται για ανθρώπους του υποκόσμου, απόλυτα περιθωριοποιημένους. Δεν πρόκειται να φοβηθούμε, δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε. Θα συνεχίσουμε αταλάντευτοι τον αγώνα μας απέναντι στη διαπλοκή, τα κάθε είδους συμφέροντα, για την υπεράσπιση των πιο αδύναμων».
Περιμένοντας την ανάληψη ευθύνης της επίθεσης για να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι "απόλυτα περιθωριοποιημένοι άνθρωποι του υποκόσμου" (έχουμε την υπόνοια ότι πρόκειται από κάποιο από τα άλλοτε "σκαλοπάτια" πολιτικής αίγλης και "επαναστατικότητας" του ΣυΡιζΑ, πριν αποφασίσει να συναγελάζεται με νεοναζί, γραφικούς ακροδεξιούς πατριώτες, την ηγεσία της Εκκλησίας, φασιστικά καθεστώτα όπου Γης και την αφρόκρεμα των διεθνών αρπακτικών), οφείλουμε να σημειώσουμε ότι τουλάχιστον η τελευταία φράση αποζημίωσε τον βασανισμένο κοσμάκη με τα μέχρι δακρύων γέλια που σκορπά…

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License