[Νέα Φιλαδέλφεια] Αλληλεγγύη στην Κατάληψη Στρούγκα

Το βράδυ της 1ης Μάρτη απηυδισμένες από τη ματσίλα των χουλιγκάνων πήγαμε και πατήσαμε τα σύμβολά τους από την κατάληψη της γειτονιάς μας.

post image

Το βράδυ της 1ης Μάρτη απηυδισμένες από τη ματσίλα των χουλιγκάνων πήγαμε και πατήσαμε τα σύμβολά τους από την κατάληψη της γειτονιάς μας. Με μώβ για τον αντισεξισμό και μαύρο για την αναρχία. Σβήσαμε και το "anti-nazi" των ντεμεκ αντιφασιστών χουλιγκάνων της ΑΕΚ.  Ο ναζισμός δεν είναι τίποτα άλλο από σύμβολα κενά περιέχομένου και μια αίσθηση "οικογένειας". Σκατά στην οικογένεια της ΑΕΚ, την πατριαρχία και το πατριαρχείο. Αλληλεγγύη στα ελευθεριακά συντρόφια της κατάληψης.

ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤ@ ΕΚΦΥΛ@
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License