Α.Ο.: Απο την συγκέντρωση στο εφετείο Λαμίας για την δίκη Κορκονέα

Την απονομή του δικαίου δεν μπορεί να την κάνει ο θύτης. Το κράτος και η αστυνομία δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από έναν «καμένο χαρτί» εντολοδόχο τους. Είναι η ίδια η φύση αυτής της δίκης που εμείς οφείλουμε να αμφισβητήσουμε. Ο Κορκονέας είναι ένοχος για όλους εμάς, είναι ένοχος με το δίκαιο της ταξικής μας θέσης. Το κράτος είναι ένοχο μέσω αυτού. Το κράτος, όμως, δικάζεται και καταδικάζεται μόνο στους δρόμους.

post image

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση στο εφετείο της Λαμίας για την δίκη σε 2ο βαθμό του δολοφόνου μπάτσου Κορκονέα. Δεκάδες σύντροφοι/ισσες απο αρκετές πόλεις  διαδήλωσαν έξω απο το εφετείο που δίκαζε αυτόν που πάτησε τη σκανδάλη και σκότωσε τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο αλλά όχι αυτόν του οποίου τα συμφέροντα υπηρετεί ο κάθε δολοφόνος μπάτσος. Το κράτος.

Η δίκη διακόπηκε για τις 25 του Απρίλη.

Ακολούθησε παρέμβαση στην πλατεία ελευθερίας στην Λαμία με ανάρτηση πανό και διανομή προκυρήξεων.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License