Παρέμβαση στο ξενοδοχείο Imperial

Παρέμβαση στο ξενοδοχείο Imperial στη Λάρισα εν οψει της προγραμματισμένης εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη.

Το Σάββατο 11 Μάρτη η Χρυσή Αυγή έχει προγραμματισμένη βιβλιοπαρουσίαση στο ξενοδοχείο Imperial στην οποία ομιλητης θα είναι ο Η. Κασιδιάρης. Ενάντια σε όλο αυτό το φιάσκο και αρνούμενοι-ες να δίνουμε χώρο σε φασίστες να ξερνούν τον οχετό τους, πραγματοποιήσαμε παρέμβαση σήμερα- Παρασκευή 10 Μάρτη στο εν λόγω ξενοδοχείο το οποίο συστηματικά φιλοξενεί τις εκδήλωσεις τόσο της ΧΑ όσο και του Π.Ε.Σ.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης έγινε σαφές στην υπεύθυνη πως εκτός από τους φασίστες το ξενοδοχείο θα στοχοποιείται με κάθε ευκαιρία. Παράλληλα μοιράστηκε υλικό στην περιοχή.

Αύριο Σάββατο 11 Μάρτη ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΒΕΡΩΦ (οδός Φαρσάλων).

 

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

 

 

Αντιφασίστριες-ες

από @εργαζόμενος 10/03/2017 11:44 μμ.


Το ξενοδοχείο Larissa Imperial είναι μέλος της αλυσίδας των Grecotel, που υπάρχουν αρκετά σε όλη την Ελλάδα, με τα κεντρικά τους γραφεία να βρίσκονται στην Αθήνα. Ας το έχουμε υπόψιν μας

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License