Αεροπορικοί βομβαρδισμοί των ΗΠΑ στην Συρία σε υποστήριξη των SDF και του καθεστώτος Άσαντ εναντίον του ISIS


post image

Οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί των ΗΠΑ στη Συρία εναντίον του ISIS, συνεχίζονται και ας μην αναφέρονται οι "παράπλευρες απώλειες" στα Δυτικά μήντια.

Συγκεκριμένα οι ΗΠΑ, στα πλαίσια της εκστρατείας εναντίον του ISIS, υποστηρίζουν από αέρος τόσο τις πολιτοφυλακές των SDF, όσο και τις δυνάμεις του καθεστώτος Άσαντ, τη Χεζμπολάχ και τις Σιϊτικές πολιτοφυλακές.

Είναι γνωστή η υποστήριξη που παρέχετε στο SDF από το 2014 και μετά

Δεκάδες αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ βοήθησαν όμως και την προώθηση των στρατευμάτων του Άσαντ στην Παλμύρα, καθώς και στην Deir ez-Zor.

Στα εδάφη των αντικαθεστωτικών, τα βομβαρδιστικά drone χτυπάνε κυρίως ηγετικά στελέχη της αλ Νούσρα, ενώ τα Ρωσικά βομβαρδιστικά τους υπόλοιπους.

Η στρατιωτική σύγκλιση και συνεργασία Ρωσίας-ΗΠΑ, δείχνει να αναβαθμίζεται συνεχώς.

Επισυνάπτονται κάποια έγγραφα, και μία αναμνηστική φωτογραφία των αρχιστράτηγων των ΗΠΑ της Ρωσίας και της Τουρκίας που σφαγιάζουν τη Συρία, σε μία συνάντηση για να διαπραγματευτούν τους όρους τις σφαγής το 2017.

Εικόνες:

από @ 17/03/2017 12:48 μμ.


Δεν υπάρχει καμιά συμφωνία με τον Ασάντ ούτε πρόκειται να υπάρξει, βομβαρδίζουν κυρίως πολίτες, στο Ιράκ (Μοσούλη) και στη Συρία. Ενημερώσου:

 

https://www.rt.com/news/381077-mosque-strike-aleppo-missile/

 

https://www.rt.com/news/381087-mosul-indiscriminate-shelling-hrw/

 

είναι οι "εξεγερμένοι" πολίτες, τους βομβαρδίζουν προληπτικά και στο Ιράκ, να μην ξεσηκωθούν κατά των ΗΠΑ, που έχουν ακόμα υπό κατάληψη τη χώρα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License