Επόμενη συνέλευση για την κατάληψη Στρούγκα

Οταν οι εμπροσθοφυλακές του κεφαλαίου χτυπούν την πόρτα των ανθρώπων και των δομών του κινήματος, ο κόσμος του αγώνα και της αντίστασης με όπλα την ενότητα και την αλληλεγγύη πρέπει να δίνει μαζικές, αποφασιστικές και μαχητικές απαντήσεις. Επόμενη ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης στην Κατάληψη Στρούγκα, Τρίτη 14/3, Πολυτεχνείο, κτίριο Γκίνη,19.00 (μετά τη συγκέντρωση (στις 17.00) στην πλατεία Εξαρχείων και τη μοτοπορεία που θα ακολουθήσει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ, ΠΛ. ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, ΤΡΙΤΗ 14/03, 17.00 ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ, ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΠΕΜΠΤΗ 16/03, 18.ΟΟ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Οταν οι εμπροσθοφυλακές του κεφαλαίου χτυπούν την πόρτα των ανθρώπων και των δομών του κινήματος, ο κόσμος του αγώνα και της αντίστασης με όπλα την ενότητα και την αλληλεγγύη πρέπει να δίνει μαζικές, αποφασιστικές και μαχητικές απαντήσεις.

Τη δεδομένη στιγμή έχει ύψιστη σημασία για το ευρύτερο ανταγωνιστικό κίνημα να εκδηλωθεί με κάθε μέσο η έμπρακτη αλληλεγγύη στην κατάληψη Στρούγκα που χτυπιέται για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια από τη μαφία και τους πραίτορές της, λόγω του ότι πρωτοστατεί στον αγώνα της υπεράσπισης της πόλης και του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας και ορθώνει αγωνιστικό ανάστημα απέναντι στα επιχειρηματικά συμφέροντα Μελισσανίδη.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, Τρίτη 14/03, 17.00

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, κτίριο Γκίνη, Τρίτη 14/03,  19.00

 

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ,

Πέμπτη 16/03, Συγκέντρωση Σταθμός ΗΣΑΠ Ανω Πατησίων, 18.00

 

 

από @Ανοιχτή Συνέλευση Αλληλεγγύης στην κατάληψη Στρούγκα 12/03/2017 1:07 μμ.


post image

Ενάντια στο κράτος, το κεφάλαιο και τις εμπροσθοφυλακές του

Κάτω τα χέρια από την κατάληψη Στρούγκα και τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους

Κάτω τα χέρια από το Αλσος 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, Τρίτη 14/03, 17.00

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, κτίριο Γκίνη, Τρίτη 14/03,  19.00

 

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ,

Πέμπτη 16/03, Συγκέντρωση Σταθμός ΗΣΑΠ Ανω Πατησίων, 18.00

Αναρχικοί-αναρχικές, κομμουνιστές-κομμουνίστριες, σύντροφοι-συντρόφισσες, στέκια, καταλήψεις, πολιτικές ομάδες

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License