Αλληλεγγύη στη Βίλα Ζωγράφου και την κατάληψη στέγης μεταναστών/ριών Αλκιβιάδους 4

Ξημερώματα Δευτέρας 13 Μαρτίου το κράτος επιτέθηκε και προχώρησε στην εκκένωση δύο καταλήψεων. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στις καταλήψεις, ενάντια στις κατασταλτικές πράξεις του κράτους και καλούμε σε στήριξη των συγκεντρώσεων αλληλεγγύης.

Αλληλεγγύη στη Βίλα Ζωγράφου και την κατάληψη στέγης μεταναστών/ριών Αλκιβιάδους 4

 

            Ξημερώματα Δευτέρας 13 Μαρτίου το κράτος επιτέθηκε και προχώρησε στην εκκένωση δύο καταλήψεων.

            Η βίλα Ζωγράφου, ένας αυτοδιαχειριζόμενος κοινωνικός χώρος με ιστορία χρόνων, εκκενώθηκε και κατά τη διάρκεια της εκκένωσης προσήχθησαν 7 σύντροφοι/ισσες λαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη για την υπεράσπιση της κατάληψης. Η κατάληψη στέγης μεταναστών/ριών της Αλκιβιάδους εκκενώθηκε με μαζική παρουσία ΜΑΤ και 127 μετανάστες/ριες μεταφέρθηκαν στο κολαστήριο της Πέτρου Ράλλη.

            Το κράτος για άλλη μια φορά δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, όπως έπραξε και πριν λίγους μήνες με την κατεδάφιση του Ορφανοτροφείου και την εκκένωση της κατάληψης της λεωφόρου Νίκης στη Θεσσαλονίκη. Οι επιθέσεις στους ελεύθερους δημόσιους χώρους αποτελούν μια πάγια τακτική της εξουσίας για την καταστολή του ανταγωνιστικού κινήματος. Ο αγώνας για ελευθερία θα συνεχίζεται πάντα ενάντια στην αστυνομοκρατία και τις βίαιες εκκενώσεις καταλήψεων.

            Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στις καταλήψεις, ενάντια στις κατασταλτικές πράξεις του κράτους και καλούμε σε στήριξη των συγκεντρώσεων αλληλεγγύης.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΩΝ/ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΑΡΔΕΝΙΑΣ

 

Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License