Μικροφωνική αλληλεγγύης για τις εκκενώσεις καταλήψεων | ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ

Μικροφωνική αλληλεγγύης για τις εκκενώσεις καταλήψεων σήμερα 13/3 στις 19.00, Καμάρα

post image

Μικροφωνική αλληλεγγύης για τις εκκενώσεις καταλήψεων 13/3 στην Αθήνα

Η κυβέρνηση της αριστεράς έρχεται να εκκενώσει άλλες δυο καταλήψεις, αυτήν την φορά στην Αθήνα στις 13/3 , (Αλκιβιάδου 9 και βίλα ζωγράφου) σαν συνέχεια ενός κατασταλτικού έργου και επίθεσης στις δομές του κινήματος με τις εκκενώσεις 3 καταλήψεων στέγης μεταναστών στην Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι.

Γίνεται ακόμα πιο σαφές οτι καμιά αυταπάτη δεν υπάρχει περί διαφορετικής διαχείρισης, καμία αυταπάτη πως η εξουσία χτυπά τους αδύνατους, καταδυναστεύει τις ζωές των από τα κάτω, εξαιρεί ανθρώπους που έτυχε να γεννηθούν στην άλλη πλευρά του συρματοπλέγματος, καταστέλλει όσους αγωνίζονται και εν προκειμένω εκκενώνει τις δομές και τους χώρους μας.

Εμείς έχουμε να πούμε οτι δεν ξεχνάμε. Δεν έχουμε ξεχάσει την εκκένωση του ορφανοτροφείου, δεν έχουμε ξεχάσει τους κοινούς αγώνες ντόπιων και μεταναστών για ζωή και αξιοπρέπεια, δεν ξεχνάμε οτι οι καταλήψεις είναι τα σπίτια μας.

Δεν ξεχνάμε να αγωνιζόμαστε ενάντια σε κράτος και καπιταλισμό, να αγωνιζόμαστε για τις δομές μας, για όσα έχουμε ζήσει μέσα και έξω από αυτές, για όσα θα μπορούσαν να προσφέρουν ακόμα, αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο ισότητας, αλληλεγγύης και ελευθερίας.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Μικροφωνική αλληλεγγύης για τις εκκενώσεις καταλήψεων σήμερα 13/3 στις 19.00, Καμάρα

Συλλογικότητα για τον κοινωνικό αναρχισμό «Μαύρο και Κόκκινο», μέλος της Αναρχικής πολιτικής Οργάνωσης -ΟΣ-

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License