εκπομπή Nebulosa Gr #5: ειδήσεις Μεξικού β΄μισό Φλεβάρη

Δελτίο αντιπληροφόρησης που καλύπτει τις ειδήσης του β΄ μισού του Φλεβάρη 2017 στο Μεξικό και συνιστά προϊόν συνεργασίας του κινηματικού σταθμού Ράδιο Ψαλίδι (Ρέθυμνο) και KeHuelga Radio (Πόλη του Μεξικού)

Nebulosa Gr: Δελτίο αντιπληροφόρησης από το Μεξικό και τη Λατινική Αμερική

Δελτίο #5, ειδήσεις δεύτερου μισού του Φλεβάρη 2017

Στην πέμπτη από τις έξι πιλοτικές εκπομπές του δελτίου αντιπληροφόρησης «Nebulosa» στο κινηματικό ραδιόφωνο του Ρεθύμνου «Ράδιο Ψαλίδι» συγκεντρώνουμε δυο εκπομπές από το δελτίο αντιπληροφόρησης «Nebulosa» του κινηματικού ραδιοφώνου «KeHuelga» (kehuelga.net/) στην Πόλη του Μεξικού καλύπτοντας τις ειδήσεις του δεύτερου μισού του Φλεβάρη 2017.

H εκπομπή θα μεταδίδεται στις 4 μ.μ. από την Τρίτη 14/3 μέχρι το Σάββατο 18/3/2017 στη ζώνη αντιπληροφόρησης του σταθμού «Ράδιο Ψαλίδι» (http://psalidi.espivblogs.net/).

Θέματα:

1. Καραβάνι «Χτίζοντας 43 ελπίδες για τους αγνοούμενους»

2. Αστυνομική βία στην Πόλη Χουάρες

3. Πόλη Τέρας: Συνάντηση των αγώνων και των αντιστάσεων των λαών στην πηγή Αστέκας 215

4. Συνεχίζεται η αναζήτηση μαζικών τάφων

5. Έξω οι μηχανές από το Τεποστλάν

6. Καταγγελία από το κινηματικό ραδιόφωνο Ράδιο Ζαπότε

7. Πολιτεία του Γκερρέρο: Αγώνας για την απελευθέρωση του κοινοτικού αστυνομικού Αρτούρο Κάμπος

8. Το κράτος ζητά δημόσια συγγνώμη από τρεις ιθαγενείς γυναίκες

9. Ανακοίνωση των Ζαπατίστας

10. Εξαφανίσεις εφήβων γυναικών

11. Ταμπάσκο: Συσσώρευση προσφύγων στα νότια σύνορα

12. Βαρκελώνη: Δράση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες

13. Ηνωμένες Πολιτείες: Συνεχίζουν οι διαμαρτυρίες ενάντια στον Τραμπ

 

Το ηχητικό αρχείο της Nebulosa Gr στο mixcloud (με παραπομπές στους συνδέσμους των κειμένων στο indymedia): https://www.mixcloud.com/nebulosa-ellinika/ και το ηχητικό αρχείο με τα κείμενα στην ιστοσελίδα του αδερφού μας ραδιοφώνου KeHuelga (κατεβάζετε το ηχητικό πατώντας δεξί κλικ πάνω στο play και στη συνέχεια «αποθήκευση ήχου»): http://kehuelga.net/spip.php?rubrique72

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License