Συνέχιση ανοιχτής συνέλευση για περιστατικά ενδοκινηματικής σύγκρουσης


Η προηγούμενη διαδικασία για τα περιστατικά* διακόπηκε-αναβλήθηκε λόγω έκτακτων γεγονότων. Συνεχίζουμε την συζήτηση κυριακή 19/3 20:00 στο Γκίνη.  

Να διευκρινίσουμε, ότι δεν καλούμε την διαδικασία από θέση ''διαιτητών'' αλλά από θέση εμπλεκόμενων. Στην διαδικασία θα απολογίσουμε την στάση μας σε σχέση με τα περιστατικά του προηγούμενου διάστηματος. 

Η παρουσία των άμεσα εμπλεκόμενων είναι απαραίτητη για την κατοχύρωση συλλογικής παρακαταθήκης στην επίλυση τόσο του συγκεκριμένου προβλήματος όσο και παρόμοιων με αυτό. 

*https://athens.indymedia.org/post/1570059/

Αναρχική Συλλογικότητα Μαύρο-Πολύχρωμο

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License