[Θεσσαλονίκη] Εκδίωξη πρεζέμπορων από την πλατεία Ναυαρίνου

Συμπλοκές με πρεζέμπορους στην πλατεία Ναυαρίνου

Τον τελευταίο καιρό στην πλατεία Ναυαρίνου έχει στηθεί από πρεζέμπορους και dealers ένα σκηνικό μαφίας που θέλει να πάρει στην κατοχή της την πλατεία με το έτσι θέλω και να διώξει οτιδήποτε δεν ταιριάζει με αυτούς. Μια παρέα έχει αντιδράσει και αντιστέκεται με κατά μέτωπο επιθέσεις και εκδιώξεις επανειλημμένα τις τελευταίες μέρες.

Μέσα στο όλο σκηνικό υπήρχαν και οι νταήδες έμποροι που με ύφος αφέντη έλεγαν "Θα πάρουμε όλη την πλατεία". Χθες (15/03) "κάποιοι" από δαύτους αποφάσισαν με τσαμπουκά να στήσουν ένα σκηνικό τραμπουκισμού και εκδίωξης μερικών από την πλατεία. Στην αντίδραση μερικών της "παρέας" ο ένας απ'αυτούς απάντησε το λιγότερο ρατσιστικά. Η αντίδραση ήταν μαζική και άμεση από όλη την πλατεία. Δέχτηκε μια μαζική επίθεση και έφυγε αιμόφυρτος με ασθενοφόρο. Καμιά επιχείρηση τον πρεζέμπορων δεν θα μείνει αναπάντητη. Η πλατεία ήταν, είναι και θα είναι, κοινωνικός κι ελεύθερος χώρος έκφρασης και αλληλεγγύης.

★ Punk, βία, χάος κι αναρχία, έξω οι πρεζέμποροι από την πλατεία ★

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License