[Νέα Φιλαδέλφεια] Εμπρησμός δίπλα στο άλσος

Μόλις πριν λίγα λεπτά, πίσω από το κλαμπ της ΑΕΚ και μέσα στο διεκδικούμενο από τον Μελισσανίδη χώρο του παλιού εργοστασίου της Μπριτάνια (μεταξύ "ιερών χωμάτων" και Περισσού).

Μόλις πριν λίγα λεπτά, πίσω από το κλαμπ της ΑΕΚ και μέσα στο διεκδικούμενο από τον Μελισσανίδη χώρο του παλιού εργοστασίου της Μπριτάνια (μεταξύ "ιερών χωμάτων" και Περισσού).

Τυχαίο; Δε νομίζω.


Από τοπική ιστοσελίδα ΚΡΙΣΕΙΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΩΝΑΣ

 

"Δε προκύπτει σχέση με τα σημερινά γεγονότα στη πόλη.


Πριν λίγη ώρα έγινε έκρηξη σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης της περιοχής Ειρήνη (Κάκαβα). 
Συγκεκριμένα Σεβαστείας και Λυκούργου. Δε προκύπτει σχέση με τα σημερινά γεγονότα στη πόλη.


Πληροφορίες λένε πως πρόκειται για λευκό τζιπ που εμπλέκεται σε υπόθεση απαγωγής. Στο χώρο εκτός από πυροσβεστική και αστυνομία βρίσκονται και άνθρωποι του Δήμου."

http://krisseis.blogspot.gr/2017/03/40.html

Μήν γράφουμε ότι να ναι σύντροφοι.

από @ nfx-news 16/03/2017 11:43 μμ.


http://www.filadelfia-xalkidona.gr/2017/03/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%83%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%86-%CE%B5/

 

Απίστευτο περιστατικό εγκληματικής ενεργείας συνέβη την Πέμπτη το απόγευμα. 3 άτομα οπλισμένα με καλάσνικοφ, απήγαγαν το μεσημέρι κάτω από το σπίτι του στον Προμπονά υπάλληλο εταιρείας με έδρα την Γλυφάδα.

 

Κατευθύνθηκαν στα γραφεία της εταιρίας, πήραν μεγάλο χρηματικό ποσό, πήραν ομήρους δύο υπαλλήλους και ένα τζιπ της εταιρείας και κατευθύνθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πήγαν στην οδό Σεβαστείας στη συνοικία Ειρήνης, έβαλαν φωτιά στα δυο οχήματα (εταιρίας και δικό τους, μάλλον κλεμμένο) και άφησαν ελεύθερους αλλά δεμένους τους τρεις ομήρους. Οι όμηροι, πήγαν δεμένοι και φιμωμένοι στο καφέ ΑΚΑΔΗΜΙΑ της περιοχής για βοήθεια. Τα παιδιά τους καταστήματος τους βοήθησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία για τα περαιτέρω…

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License